Deadly…man στην Αχαΐα: Σκότωσε και πέταξε τον συγγενή του σε χαράδρα

Εξιχνιάστηκε ο φόνος του 69χρονου

​Εξιχνιάστηκε ο φόνος του 69χρονου που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στην Αχαΐα.

Ο θάνατος του 69χρονου, που βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος έχοντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, με δράστη, σύμφωνα με την αστυνομία, έναν 46χρονο κάτοικο της περιοχής, συγγενή του θύματος.

Από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να πυροβόλησε τον 69χρονο με κυνηγητικό όπλο και ως κίνητρο του φόνου εξετάζονται οι κτηματικές διαφορές που είχαν ο 46χρονος με τον 69χρονο.

Ο δράστης επιχείρησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς. Πιο συγκεκριμένα, είχε προσφερθεί να μεταφέρει τη σορό του 69χρονου, όταν βρέθηκε από τους αστυνομικούς, προκειμένου να δικαιολογήσει τυχόν εύρεση δικού του βιολογικού υλικού. Επίση��, είχε πάρει τα χρήματα της σύνταξης που είχε εισπράξει το θύμα και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα, ώστε να στρέψει τις έρευνες των αστυνομικών, προς το ενδεχόμενο της ληστείας.

Ακόμη έβαλε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε, σε σάκο μαζί με φυσιγγιοθήκη, που περιείχε δεκαεννέα 19 φυσίγγια, τα οποία έκρυψε σε θαμνώδη περιοχή, κοντά στο σπίτι του.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί, κατά την διάρκεια των ερευνών στην περιοχή, βρήκαν βιολογικό υλικό και εντόπισαν το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης και έτσι ο τελευταίος θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top