ΔΙΕΚΟΠΗ η δίκη της Χρυσής Αυγής- ΕΝΤΑΣΗ για βίντεο: «Αφήστε την μητέρα του Φύσσα να καταθέσει»

Την Τρίτη θα καταθέσει η αδελφή του

ΔΙΕΚΟΠΗ η δίκη της Χρυσής Αυγής- ΕΝΤΑΣΗ για βίντεο: «Αφήστε την μητέρα του Φύσσα να καταθέσει»

​Διεκόπη για την Τρίτη η δίκη της Χρυσής Αυγής, χωρίς να ολοκληρωθεί η κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα αλλά και χωρίς να ανέβει στα έδρανα η αδελφή του.

Μετά από δύο συγκλονιστικές ώρες που η Μάγδα Φύσσα εξιστόρησε τα όσα συνέβησαν πριν αλλά και μετά τη δολοφονία του γιου της, υπήρξε ένταση στη δίκη για ένα βίντεο.

Η προσπάθεια των πληρεξουσίων δικηγόρων της πολιτικής αγωγής να δείξουν βίντεο στη μάρτυρα για να το σχολιάσει, οδήγησε σε μία αντιπαράθεση με τους συνηγόρους υπεράσπισης.

Τέλος στους διαπληκτισμούς έδωσε η ίδια η πρόεδρος λέγοντας: «Έχει έρθει να καταθέσει ύστερα από τόσους μήνες και ακούει την αντιπαράθεση μεταξύ σας. Αφήστε την να καταθέσει».

Παρ' όλα αυτά, η αντιπαράθεση δεν έληξε, η υπεράσπιση έφερε αντιρρήσεις στο να επιδειχθεί το βίντεο έστω και υπό μορφή φωτογραφιών και η δίκη διεκόπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα του αδικοχαμένου 34χρονου μουσικού ανέφερε πως μετά από όσα έχουν συμβεί για αυτήν αστυνομία και Χρυσή Αυγή είναι ένα. Επιπλέον δεν είπε ούτε μια φορά το όνομα του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Τον αποκαλούσε ΜΟΝΟ δολοφόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα του Φύσσα: «Πήγα στον νεκροθάλαμο. Προσπάθησα να τον ζεστάνω να σηκωθεί»

Δίκη Χρυσής Αυγής: ΣΗΜΕΡΑ καταθέτει η ΜΗΤΕΡΑ και ΑΔΕΛΦΗ του Παύλου Φύσσα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top