ΑΥΤΑ είναι τα πρόσωπα του Γιώργου Πετρακάκου, της συντρόφου του και του συνεργού του- ΦΩΤΟ

Παραμένουν προφυλακιστέοι

ΑΥΤΑ είναι τα πρόσωπα του Γιώργου Πετρακάκου, της συντρόφου του και του συνεργού του- ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες του Γιώργου Πετρακάκου, καθώς και της συντρόφου του, Μαρίας Θεοφίλου, και του συνεργού του, Θεμιστοκλή Ασημακόπουλου, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική στις 24 Σεπτεμβρίου.

Γεώργιος Πετρακάκος, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, γεν. την 08-05-1979

αρχείο λήψης.jpg

αρχείο λήψης (1).jpg

Θεοφίλου Μαρία του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, γεν. την 06-02-1979

αρχείο λήψης (2).jpg

αρχείο λήψης (3).jpg

Ασημακόπουλος Θεμιστοκλής του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεν. 25-01-1988

αρχείο λήψης (4).jpg
αρχείο λήψης (5).jpg

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα των τρομοκρατικών πράξεων παράνομης κατοχής πολεμικών τυφεκίων, όπλων και πυρομαχικών από κοινού και κατά μόνας κατά συρροή, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατ’ εξακολούθηση από δράστες ενεργούντες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και ενωθέντες για την τέλεση κλοπών και ληστειών.
Ακόμη για τα πλημμελήματα της πλαστογραφίας από κοινού κατ’ εξακολούθηση, της παράνομης κατοχής όπλων από κοινού και κατά μόνας, της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, από κοινού και κατά μόνας κατ’ εξακολούθηση και μη, της υπόθαλψης εγκληματία από κοινού και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια αποκλειστικά χρήση.
Επιπλέον, δόθηκαν στη δημοσιότητα τέσσερις φωτογραφίες, που έχουν τεθεί στα κατασχεθέντα πλαστά Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας και στην πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.
ταυ.jpg
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top