ΚΑΘΑΡΑ τα όπλα που βρέθηκαν στη γιάφκα στη Νέα Μάκρη

Εικάζεται πως τα είχαν για κάποιο μελλοντικό χτύπημα ή ληστεία

ΚΑΘΑΡΑ τα όπλα που βρέθηκαν στη γιάφκα στη Νέα Μάκρη

​«Καθαρά» είναι τα πέντε όπλα και οι δύο εκτοξευτήρες ρουκετών που εντοπίστηκαν από την αστυνομία στη γιάφκα, την οποία είχε νοικιάσει το πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μαζιώτη, ο Σπύρος Δραβίλας στη Νέα Μάκρη.

Αυτό σημαίνει ότι τα δύο πιστόλια, τα δύο Καλάσνικοφ, το ένα υποπολυβόλο ΜΡ-5 και οι δύο εκτοξευτήρες ρουκετών δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια γεγονός που ενισχύει το σενάριο να αποτελούσαν οπλοστάσιο για κάποιο επόμενο χτύπημα ή ληστεία.

Παράλληλα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των έξι αυτοκίνητων, του ενός φορτηγού και των δύο μοτοσικλετών που βρέθηκαν.

Συγκεκριμένα προκειται για:

- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας VOLKSWAGEN , μοντέλο TIGUAN , χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής Αττικής την 29-06-2014.

- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας SMART , μοντέλο FORTWO CABRIO, χρώματος ασημί, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας την 19-10-2014.

- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας MINI , μοντέλο COOPER , χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς την 19-06-2014.

- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA , μοντέλο AURIS , χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισ��ας την 08-03-2014.

- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA , μοντέλο YARIS , χρώματος λευκό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης την 01-12-2014.

- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας JEEP , μοντέλο CHEROKEE , χρώματος μαύρο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Χαριλάου Θεσσαλονίκης την 17-10-2007.

- Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI , χρώματος γκρι, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης την 03-12-2013.

- Ι.Χ. δίκυκλο, μάρκας SUZUKI , μοντέλο GSX R 1000, χρώματος μπλε, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου την 26-02-2014.

- Ι.Χ. δίκυκλο, μάρκας DUCATTI , χρώματος ερυθρό, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος την 26-01-2015.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top