Ο Δραβίλας του Μαζιώτη είχε νοικιάσει την γιάφκα στον Μαραθώνα

Δώδεκα ώρες κλείσανε οι έρευνες των ανδρών της αντιτρομοκρατικής

Ο Δραβίλας του Μαζιώτη είχε νοικιάσει την γιάφκα στον Μαραθώνα

​Δώδεκα ώρες κλείσανε οι έρευνες των ανδρών της αντιτρομοκρατικής στην γιάφκα που βρέθηκε στον Μαραθώνα!

Ολόκληρο οπλοστάσιο, που αποτελείται από ρουκέτες, καλάσνικοφ, πυρομαχικά και βαρύ οπλισμό έχει βρεθεί μέχρι στιγμής, εκτός από τα εννέα οχήματα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Η αποθήκη αυτή είχε νοικιαστεί από τον Σπύρο Δραβίλα, ο οποίος ήταν ένας από τους ληστές του Διστόμου που αυτοκτόνησε κατά την επιχείρηση της ομάδας ΕΚΑΜ τον περασμένο Ιούνιο στην Αγχίαλο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που έφτασαν στη γιάφκα μετά από μεθοδικές έρευνες για την συλλογή στοιχείων σχετικά με τρομοκρατική οργάνωση, έχουν δει μέχρι στιγμής απ’ έξω έξι ΙΧ αυτοκίνητα, ένα φορτηγό και δύο μοτοσικλέτες.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, συγκεντρώνουν τα αντικείμενα που φαίνονται μακροσκοπικά, στο εσωτερικό του σπιτιού με τα δύο υπόγεια (καθώς δεν μπορούν να μπουν οι αστυνομικοί αν δεν τελειώσει η βασική έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας).

Ειδικότερα, υπάρχουν σάκοι που περιέχουν τα όπλα και τα πυρομαχικά, η ποσότητα και το είδος των οποίων θα διευκρινιστεί όταν θα ανοιχτούν από τους πυροτεχνουργούς, μετά την έρευνα για δα��τυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό στο χώρο.

Για τα ευρήματα και τα αποτελέσματα των ερευνών θα γίνεται συνεχής ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top