Πεδίο μάχης η πλατεία Βικτωρίας μεταξύ Αφγανών- Πόλεμος δηλώσεων μεταξύ Καμίνη και Καμμένου

Μετανάστης μαχαίρωσε έναν άλλο στη μέση του δρόμου

Πεδίο μάχης η πλατεία Βικτωρίας μεταξύ Αφγανών- Πόλεμος δηλώσεων μεταξύ Καμίνη και Καμμένου

​Πόλεμος δηλώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και τον Πάνο Καμμένο, για την εκχώρηση ανενεργών στρατοπέδων στην Αττική, προκειμένου να φιλοξενηθούν πρόσφυγες. Την ίδια ώρα ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας καθώς η πλατεία Βικτωρίας έχει μετατραπεί σε χώρο εγκληματικότητας ανάμεσα στις διαφορετικές εθνότητες των μεταναστών.

Στις 11 το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Βικτωρίας και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε Αγφανούς μετανάστες. Στην εικόνα φαίνεται ένας να κρατάει ξύλο και να κινείται τρέχοντας. Λίγα μέτρα πιο κάτω βρίσκεται μαχαιρωμένος ένας άνδρας. Το περιπολικό φτάνει αρκετή ώρα αργότερα, ενώ ο τραυματίας μεταφέρεται στον Ευαγγελισμό.

Τους φόβους των κατοίκων της πρωτεύουσας από τις αθρόες εισροές μεταναστών ήρθε να επιβεβαιώσει το αιματηρό επεισόδιο. Οι μετανάστες χωρισμένοι σε φατρίες, δεν διστάζουν πλέον να συμπλακούν για ασήμαντη αφορμή.

Σήμερα αργά το απόγευμα και ενώ γινόταν διανομή φρούτων, οι μετανάστες πιάστηκαν ξανά στα χέρια για λίγα ροδάκινα!

Ο δήμαρχος της Αθήνας ζητά - προκειμένου να αδειάσει η πλατεία - από τον Πάνο Καμένο την παραχώρηση κλειστών στρατοπέδων για να μετατραπούν σε χώρους φιλοξενίας, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση.

Άμεση ήταν η αντίδραση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Η κυβέρνηση αποφασίζει σε κεντρικό επίπεδο. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας βοηθάει όπου μπορεί. Ο κύριος Καμίνης επιθυμεί να συμμετέχει στο πάρτι των επιδοτήσεων και τέτοια χάρη δεν θα του την κάνουμε» αναφέρουν κύκλοι του Υπουργείου.

Ήδη, όπως έγινε γνωστό, το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής εξετάζει παράλληλα με την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, χώρους στην Βόρεια Ελλάδα, ώστε να μεταφέρονται εκεί. Οι κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής του κέντρου, αντιδρώντας στην ανεξέλεγκτη κατάσταση, θα συγκεντρωθούν αύριο στην πλατεία , ζητώντας την απομάκρυνση των προσφύγων και των μεταναστών και καλύτερη αστυνόμευση.

Στο 2ο βίντεο, ο Βαγγέλης Γκούμας μεταδίδει την κατάσταση που επικρατεί στην πλατεία Βικτωρίας αυτή την ώρα, η οποία είναι γεμάτη με σκηνές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top