ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ακτιβιστές φιλόζωοι στο Σύνταγμα ακουμπούσαν πάνω τους πυρακτωμένα σίδερα!

Με έναν ακραίο και φρικιαστικό τρόπο επέλεξαν να περάσουν το μήνυμα τους

​Σε μια υπερβολική και ανατριχιαστική κίνηση προέβησαν ακτιβιστές φιλόζωοι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος το περασμένο Σάββατο.

Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο είναι πολύ ΣΚΛΗΡΕΣ.

Οι φιλόζωοι θέλησαν με έναν ακραίο τρόπο να περάσουν το μήνυμα τους. 269 Life Greece είναι το όνομα του ακτιβιστικού φιλοζωικού κινήματος και τα μέλη του «σταμπαρίστηκαν» με πυρωμένο σίδερο!

Μάλιστα στην ιστοσελίδα του κινήματος, αναφέρεται πως οι ακτιβιστές «αποτύπωσαν στο σώμα τους τον αριθμό “269” – τον αριθμό που επέλεξε η βιομηχανία γάλακτος να δώσει σε μ��α αγελάδα, ώστε να την μετατρέψει σε ένα από τα 150 δισεκατομμύρια ανώνυμα, απρόσωπα θύματα, τα σώματα των οποίων χρησιμοποιούν οι άνθρωποι εξαιτίας του εγωισμού, της αδιαφορίας και της απληστίας τους».

Δύο μέλη του κινήματος που προχώρησαν σε αυτή την ακραία ενέργεια την χαρακτηρίζουν ως μια «πράξη αλληλεγγύης και διαρκούς υπενθύμισης των δεινών που βιώνουν τα ζώα στα χέρια των ανθρώπων. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και να του δημιουργήσουμε συμπόνια για όλα αυτά τα φοβισμένα και βασανισμένα ζώα που τα ουρλιαχτά του φόβου και του πόνου τους ακούγονται μόνο μέσα στους αιματοβαμμένους τοίχους των σφαγείων».

Το κίνημα 269life άρχισε να δραστηριοποιείται τον Φεβρουάριο του 2014 στην Αθήνα, «από άτομα τα οποία διακατέχονται από το όραμα της ολικής απελευθέρωσης των ζώων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top