Μητέρα Φύσσα: «Οι δολοφόνοι του παιδιού μου είναι 5,5-6%»-Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα

Με εντάσεις έληξε η διαδικασία

Μητέρα Φύσσα: «Οι δολοφόνοι του παιδιού μου είναι 5,5-6%»-Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα

Με εντάσεις, κατά τη διάρκεια υποβολής ερωτήσεων από την υπεράσπιση, έκλεισε η κατάθεση του Παναγιώτη Φύσσα.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές, όταν οι συνήγοροι υπεράσπισης πολλών εκ των κατηγορουμέ��ων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έθεταν ερωτήματα στον μάρτυρα.

«Σέβομαι τον πόνο σας», του είπε μια από τις συνηγόρους των κατηγορουμένων, για να λάβει αμέσως απάντηση από τον Παναγιώτη Φύσσα:

«Μην παίζεις με μένα. Δεν σέβεσαι. Αν σεβόσουν δεν θα ήσουν εδώ».

Μάλιστα, στο σημείο αυτό παρενέβη η πρόεδρος της έδρας, η οποία είπε στον μάρτυρα «σας παρακαλώ κύριε μάρτυρα κάντε υπομονή. Θα σας ρωτήσουν όλοι, τη δουλειά τους κάνουν».

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο πατέρας του δολοφονημένου μουσικού εκνευρίστηκε και πάλι, όταν ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά ξεκίνησε να υποβάλλει ερώτηση λέγοντας «με κάθε σεβασμό». Αμέσως ο Παναγιώτης Φύσσας απάντησε «άρχισαν και οι ειρωνείες».

Ένταση, επίσης, προκλήθηκε όταν συνήγορος υπεράσπισης, βασιζόμενος στον ισχυρισμό του Παναγιώτη Φύσσα πως ο γιος του στοχοποιήθηκε εξαιτίας των αντιφασιστικών του στίχων, είπε «μόνο αντιφασιστικά δεν ήταν τα τραγούδια αυτά».

Ακούστηκαν φωνές από φίλους του Παύλου Φύσσα οι οποίοι αποχώρησαν από την αίθουσα λέγοντας «τι λέει ο καραγκιόζης, άντε ρε».

Στο τέλος της διαδικασίας, η μητέρα του, Μάγδα, φώναξε: «Οι δολοφόνοι του παιδιού μου είναι 5,5-6%», ενώ ο πατέρας πιάνοντάς την πρόσθεσε «120 είναι εδώ μέσα», εννοώντας τους κατηγορούμενους και τους συνηγόρους τους.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, οπότε και κλήθηκαν να καταθέσουν η μητέρα και η αδελφή του Παύλου Φύσσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top