Ρεπορτάζ STAR: Γνωστοί επιχειρηματίες ήταν τα θύματα σπείρας που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα

Στα νότια προάστια

Ρεπορτάζ STAR: Γνωστοί επιχειρηματίες ήταν τα θύματα σπείρας που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα

​Γνωστοί επιχειρηματίες αλλά και διπλωματικοί υπάλληλοι ήταν τα θύματα της σπείρας που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα στα νότια προάστια. Το STAR αποκαλύπτει τον τρόπο δράσης της συμμορίας.

Η οργάνωση της σπείρας ήταν εξαιρετική και, συμφώνα με πληροφορίες του STAR, από το στόχαστρο της δεν ξέφυγε ακόμα και ο πρέσβης ξένης χώρας που είχε πάει σε παραλία της Αττικής προκειμένου να κάνει μπάνιο.

Η πολυτελής Μερσεντές… γυάλισε στα μέλη της συμμορίας και την ώρα που βούτηξε στη θάλασσα του άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής που ερευνούσαν τις κλοπές από τις αρχές καλοκαιριού αρχικά θεωρούσαν ότι τα κλεμμένα αυτοκίνητα θα ήταν κρυμμένα σε κάποιο παρκινγκ.

Όμως τα μέλη της σπείρας είχαν φροντίσει να τα βάλουν σε τέτοια σημεία της παραλιακής που ακόμα και τα περιπολικά με τα ειδικά συστήματα εντοπισμού κλεμμένων αυτοκινήτων δεν μπορούσαν να τα εντοπίσουν.

Μάλιστα σε ένα από τα αυτοκίνητα οι δράστες είχαν αλλάξει τις πινακίδες κυκλοφορίας βάζοντας γερμανικές. Το ερώτημα όμως είναι με ποιον τρόπο τα έβγαζαν από την χώρα μας…

«Η έρευνα δεν έχει σταματήσει και σύντομα ίσως να υπάρχουν εξελίξεις» έλεγε με νόημα στο STAR αξιωματικός της ασφάλειας.

Η σπείρα είχε αρπάξει 20 πολυτελή αυτοκίνητα και τα περισσότερα επιστράφηκαν στους ιδ��οκτήτες τους ενώ πολλά κλειδιά βρέθηκαν και στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου έμενε ο 50χρονος Λετονός. Ωστόσο αναζητείται ακόμα το ζευγάρι των συνεργών του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top