Προφυλακιστέος ο υπάλληλος λούνα παρκ που ασελγούσε σε παιδιά στις Σέρρες

Τους έδινε και αντάλλαγμα-Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες

Προφυλακιστέος ο υπάλληλος λούνα παρκ που ασελγούσε σε παιδιά στις Σέρρες

​Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σερρών οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 30χρονος υπάλληλος λούνα-παρκ που φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικα, δίνοντάς τους χρήματα.

Ο 30χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Ο υπάλληλος σε λούνα παρκ ήταν γνώριμος της αστυνομίας, αφού κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές ως κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία κατ' εξακολούθηση.

Όπως σας είχαμε γράψει και μέσα από το star.gr, o 30χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Σερρών, καθώς μαζί του στο όχημά του επέβαιναν και δύο ανήλικα αδέλφια, ηλικίας 12 και 13 ετών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο κατηγορούμενος το προηγούμενο βράδυ φέρεται ότι είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 12χρονου, έναντι χρηματικής αμοιβής, ύψους 15 έως 30 ευρώ!

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών που ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση διαπίστωσαν, ακόμη, ότι ο συλληφθείς, λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε ασελγήσει και στα δύο αδελφάκια, ενώ κατά τ��ν τελευταία τριετία προέβαινε συστηματικά σε παρόμοιες πράξεις με θύμα τον 13χρονο, έναντι αμοιβής κάθε φορά.

Σε έρευνα στο όχημά του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (USB stick), ενώ από το σπίτι του κατασχέθηκαν τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και δύο σκληροί δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων, το περιεχόμενο των οποίων ερευνάται.

Οι έρευνες, τέλος, για τυχόν άλλες περιπτώσεις ανηλίκων που έπεσαν θύματά του συνεχίζονται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top