ΦΩΤΟ: Ψάχνουν την ξανθιά λησταρχίνα του Πετρακάκου

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για τη σύντροφό του

ΦΩΤΟ: Ψάχνουν την ξανθιά λησταρχίνα του Πετρακάκου

​Την ταυτότητα της γυναίκας με την ξανθιά πλατινέ περούκα, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του Πετρακάκου σε τουλάχιστον δύο ένοπλες ληστείες αναζητά τώρα η Αντιτρομοκρατική.

Μετά τη σύλληψη του πρωτοπαλίκαρου του Μαζιώτη οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν την περίπτωση, η γυναίκα αυτή να είναι η σύντροφός του, όμως μέχρι στιγμής το DNA της έχει ταυτοποιηθεί μόνο πάνω σε ένα καπέλο τζόκεϊ που φορούσε ο Πετρακάκος στη ληστεία τράπεζας στον Χολαργό, όπου έχασε τη ζωή του ένας 39χρονος αστυνομικός.

Ο Ελεύθερος Τύπος αποκαλύπτει σήμερα φωτογραφία της γυναίκας αυτής, όταν και παίρνει το βάπτισμα του πυρός σε ληστεία τράπεζας στον Γαλατά Τροιζηνίας στις 11 Αυγούστου 2011 με λεία 124.000 ευρώ.

Στη φωτογραφία αυτή, η γυναίκα φαίνεται να καλύπτει τα νώτα του Πρετακάκου, ο οποίος απειλεί τους υπαλλήλους. Φορά ξανθιά, πλατινέ περούκα, γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό, καρό ασπρόμαυρη μπλούζα, τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Επίσης φορά χιαστί στο λαιμό την τσάντα της και κρατά χαμηλά με το δεξί της χέρι ένα πιστόλι.

xanthia.jpg

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μερικούς μήνες νωρίτερα, και συγκεκριμένα τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς, τρεις άνδρες είχαν μπει στο ίδιο υποκατάστημα και αφού πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, άδειασαν τα ταμεία και πήραν όμηρο τον διευθυντή του καταστήματος.

Ένα χρόνο μετά, η ξανθιά λησταρχίνα του Πετρακάκου εμφανίζεται και πάλι στη ληστεία της Alpha Bank στην Ντάπια Σπετσών, με λεία 500.000 ευρώ, στην οποία φέρεται να συμμετείχε και ο Μαζιώτης.

Σε εκείνη τη ληστεία μάλιστα, πέντε ένοπλοι, ανάμεσά τους και η μυστηριώδης γυναίκα μπήκαν στην τράπεζα σαν παραθεριστές με πετσέτες θαλάσσης και μετά από πολλά λεπτά παραμονής άνοιξαν τα χρηματοκιβώτια, πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Επίσης, γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά εμφανίζεται και σε ��ύο τουλάχιστον ενέργειες της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών πίσω από το τιμόνι οχημάτων με τα οποία διέφυγαν οι δράστες.

Η πρώτη ήταν η αποτυχημένη επίθεση με αντιαρματικό RPG και επιτυχημένη με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού στις 14 Ιανουαρίου 2013 και η δεύτερη η επίθεση με 56 σφαίρες από καλάσνικοφ εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ στις 12 Δεκεμβρίου 2014.

Η Αντιτρομοκρατική ερευνά ακόμα αν ο Πετρακάκος και η σύντροφός του είχαν συμμετοχή στη ληστεία τράπεζας στο νοσοκομείο Σωτηρία στις 25 Ιουνίου 2015, αν και δεν αποκλείουν να ήταν ένα ρίσκο της Ρούπα.

Η ξανθιά λησταρχίνα σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων έχει ύψος 1.65, είναι ηλικίας 45 – 50 ετών και έχει κανονική σωματική διάπλαση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top