Ερευνούν το ρόλο της συντρόφου του Πετρακάκου

Είναι απλά η σύντ��οφος και μητέρα των δύο παιδιών του 37χρονου ή είχε και κάποιο άλλο ρόλο;

Ερευνούν το ρόλο της συντρόφου του Πετρακάκου

​Η 36χρονη σύντροφος του Γιώργου Πετρακάκου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των αστυνομικών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που διερευνούν με μεγάλη προσοχή την μέχρι τώρα ζωή της. Είναι απλά η σύντροφος και μητέρα των δύο παιδιών του 37χρονου ή είχε και κάποιο άλλο ρόλο;

Εν τω μεταξύ, στα εγκληματολογικά εργαστήρια μίγμα γενετικού υλικού της 36χρονης και του Γιώργου Πετρακάκου εντοπίστηκε σε καπέλο τύπου τζόκει που είχε βρεθεί σε μοτοσικλέτα ληστών σε τράπεζα στον Χολαργό τον Απρίλιο του 2008. Ένας αστυνομικός, που εργαζόταν στα ρεπό του σε εταιρεία σεκιούριτι είχε πέσει νεκρός από τα πυρά των κακοποιών.

ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ Η ΑΓΡΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ;

Τα δύο αυτοκίνητα που βρέθηκαν αγροικία στο Μώλο της Φθιώτιδας μεταφέρθηκαν για εξερεύνηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Η απομονωμένη μονοκατοικία, που είχαν καλύψει τα κάγκελα της περίφραξης με χοντρά πανιά, για να μην μπορεί κανείς από το δρόμο να δει μέσα, πιστεύουν οι αστυνομικοί ότι ήταν το ορμητήριο των ληστών του Διστόμου.

ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων στο καλάσνικοφ και το πιστόλι που βρέθηκαν στο σπίτι στο Βόλο που έμενε ο Πετρακάκος, η σύντροφός του και τα δύο τους παιδιά. Εξετάζουν ακόμη τους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα κινητά τηλέφωνα και τις κάρτες sim που έχουν βρεθεί. Στους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής φέρεται να είπε ότι μετά τη ληστεία του Διστόμου, είχε εγκαταλείψει την παράνομη δράση για να αφιερωθεί στην οικογένειά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top