ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κύκλωμα γιατρών κάνει παρ��νομες πλαστικές στο ΕΣΥ που αργοπεθαίνει

Βαφτίζουν μια πλαστική επέμβαση… σκωληκοειδίτιδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κύκλωμα γιατρών κάνει παράνομες πλαστικές στο ΕΣΥ που αργοπεθαίνει

Την ώρα που το ΕΣΥ ψυχορραγεί, επιτήδειοι γιατροί πραγματοποιούν παράνομα μια σειρά από πλαστικές επεμβάσεις στα δημοσιά νοσοκομεία κοροϊδεύοντας τα ασφαλιστικά ταμεία. Πολλές φορές μάλιστα κάνουν τις αισθητικές επεμβάσεις με την μορφή του "επείγοντος" παίρνοντας "φακελάκι", στερώντας χειρουργικά κρεβάτια από ανθρώπους που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

Πρόκειται για ολόκληρο κύκλωμα, αποκαλύπτει στο Star, ο Λέανδρος Ρακιντζής. «Το κάνουν ορισμένοι χειρουργοί. Εισάγουν τους ασθενείς ως κατεπείγον και δηλώνεται με ασθένεια γενικής φύσεως, όπως σκωληκοειδίτιδα ενώ κάνει πλαστική επέμβαση.»

Πως «βαπτίζονται» οι αισθητικές επεμβάσεις

Η ρινοπλαστική δηλώνεται ως σκολίωση διαφράγματος ή κάταγμα ρινικού οστού, η ανόρθωση στήθους δηλώνεται ως πάθηση υποπλαστικών μαστών, η βλεφαροπλαστική αποζημιώνεται ως διόρθωση συγγενούς ανωμαλίας ή βλεφαρόπτωσης λόγω ασθένειας, η κοιλιοπλαστική αναφέρεται πως επιβάλλεται για τη διόρθωση κήλης λευκής γραμμής και το λίφτινγκ δηλώνεται ως ετερόπλευρη παράλυση στο πρόσωπο που πρέπει να διορθωθεί.
Η ταρίφα στους κύκλους των επιτήδειων γιατρών είναι συγκεκριμένη....1000-1500 ζητάει ο χειρουργός και 200-500 ο αναισθησιολόγος.

Δυστυχώς οι έλεγχοι δείχνουν ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σχεδόν σε όλα τα δημοσιά νοσοκομεία, ειδικά στα ογκολογικά και τα ορθοπεδικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top