Η κακοκαιρία συνεχίζεται: πού θα βρέξει σήμερα, Πέμπτη!

Νέα επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα - Πρώτη ανάρτηση: 24/09/2015, 01:00

Η κακοκαιρία συνεχίζεται: πού θα βρέξει σήμερα, Πέμπτη!

​Άστατος θα είναι και σήμερα, Πέμπτη, ο καιρός, που θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση, με βροχές και καταιγίδες, από το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι ουρανοί θα ανοίξουν σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τα φαινόμενα να είναι εντονότερα στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τις Σποράδες. Από το απόγευμα, η κακοκαιρία θα επεκταθεί στη δυτική Ελλάδα, το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, συνοδευόμενη κατά τόπους από ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο νότιοι νοτιοδυτικοί, ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση.

Αναλυτικά, ο καιρός ανά περιοχή:

Αττική: παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρους όμβρους. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: στη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και σταδιακή εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή πρόσκαιροι όμβροι. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις με ασθενείς βροχές οι οποίες από αργά το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: παροδική συννεφιά. Πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων κυρίως στη Θεσσαλία. Άνεμοι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: παροδική συννεφιά κυρίως τις πρωινές ώρες οπού ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στις Κυκλάδες. Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και σταδιακή βελτίωση. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα, Πέμπτη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top