Ένα πόνυ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου έκλεψε τις εντυπώσεις! –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Aνήκει στο "Gentle Carousel" - Η παρουσία του έχει θεραπευτικές ιδιότητες σε παιδιά με θέματα υγείας

​Μπορεί η προσοχή όλων να είναι στραμμένη σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, εν αναμονή της ανακοίνωσης της νέας κυβέρνησης, έξω από αυτό όμως, ένα πόνυ έκλεψε τα βλέμματα όλων!

7382.jpg
Αμέσως οι παρευρισκόμενοι στράφηκαν προς το μέρος του και κάποιοι δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν μαζί του, μεταξύ αυτών ο δημοσιογράφος του Star, Aντώνης Αντωνόπουλος.

7390.jpg
Ο «Όμηρος» είναι ένα από τα έξι εκπαιδευμένα, μικροσκοπικά αλογάκια, τα οποία ήρθαν στην Ελλάδα, τον Νοέμβριο του 2013 και ανήκουν στο “Gentle Carousel”, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ξεκίνησε από τη Φλόριντα πριν από 15 χρόνια. Στην Ελλάδα φιλοξενείται στο «Μagic Garden» στο Μπλε Λιμανάκι της Ραφήνας.

Τα αλογάκια είναι εκπαιδευμένα από ψυχοθεραπευτές και εκπαιδευτικούς να βοηθούν ανθρώπους και παιδιά που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας, ώστε να συνεχίσουν τον αγώνα τους και να ξαναβρούν ένα νόημα στην καθημερινότητα τους.

3617321447232_2564429639101138745_o.jpg
Είναι γνωστή η θεραπευτική ιδιότητα των αλόγων, και ιδίως των μικροσκοπικών, τα οποία υπηρετούν τον ανθρώπινο πόνο με την γλυκύτητα, την υπομονή και την καλοσύνη τους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το "Gentle Carousel".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top