Πάτρα:Αυτά είναι τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο λιμάνι-Είχαν πάει σε πάρτι πριν σκοτωθούν

Γίνονται έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας

Πάτρα:Αυτά είναι τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο λιμάνι-Είχαν πάει σε πάρτι πριν σκοτωθούν

​Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Πάτρας παρακολουθεί την τραγωδία που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Μώλο της Αγίου Νικολάου, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι φοιτητές έπεσε στο λιμάνι με αποτέλεσμα οι τρεις να βρουν τραγικό θάνατο!

Νεκροί είναι ο Αλέξης Ανδρέας, ο οποίος εργαζόταν στο καφέ Cielo, η Ρεγγίνα Ζαπάντη, από την Πάτρα και η Γεωργιάνα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.

Στις φωτό με την σειρά: Ρεγγίνα Ζαπάντη, Αλέξης Αντρέας και Γεωργιάννα Μουραφέτη

reggina.jpg
andreas.jpg
moyra.jpg
Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των λιμενικών, προκειμένου να εξακριβώσουν το πώς βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα το αυτοκίνητο με τους έξι νέους ανθρώπους μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει το λιμενικό, οι πέντε επιβαίνοντες είναι κάτοικοι Πατρών, ενώ δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί πλήρως τα στοιχεία του έκτου.

Οι σοροί των τριών νεκρών έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, για τη διενέργεια νεκροψίας, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τα τέσσερα αγόρια και τα δύο κορίτσια, ηλικίας από 20 έως 23 ετών, είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα σε πάρτι. Όταν τελείωσε το πάρτι επιβιβάστηκαν και οι έξι στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στη λιμενική ζώνη και οδηγεί από τον μώλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι λιμενικοί είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης, ενώ έχει γίνει έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό του αυτοκινήτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top