Ξαφνικά ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ και σκοτείνιασε στην Αττική: Που θα χτυπήσει η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ τις επόμενες ώρες

Η πυροσβεστική δέχθηκε τουλάχιστον 10 κλήσεις

Ξαφνικά ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ και σκοτείνιασε στην Αττική: Που θα χτυπήσει η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ τις επόμενες ώρες

​Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την χώρα τις τελευταίες ώρες. Στην Αττική από το πρωί ο ουρανός συννέφιασε και τα πάντα σκοτείνιασαν. Η μέρα έγινε νύχτα και βρέχει καταρρακτωδώς σε όλο το λεκανοπέδιο.

Η θερμοκρασία έπεσε αισθητά και τίποτα δεν θυμίζει καλοκαίρι…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυροσβεστική δέχθηκε τουλάχιστον 10 κλήσεις για κοπές δέντρων σε Καλλιθέα, Σεπόλια και Νίκαια.

Παράλληλα, πρόβλημα υπήρξε στη γραμμή 1 του Ηλεκτρικού και η κίνηση διεξαγόταν μόνο από Πειραιά προς Ταύρο και από Ομόνοια προς Κηφισιά. Το πρόβλημα μετά από σχεδόν είκοσι λεπτά αποκαταστάθηκε.

Εν τω μεταξύ με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, η ΕΜΥ προειδοποίησε για την κακοκαιρία.

Η επιδείνωση του καιρού ξεκινά από το Ιόνια και τα ηπειρωτικά και σταδιακά μέχρι το βράδυ τα έντονα φαινόμενα, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις, θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.

Στις περισσότερες περιοχές, η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή.

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

1. Σήμερα Δευτέρα (21-09-2015) σταδιακή επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και σταδιακά στις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πιθανόν τη νύχτα στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν περιλαμβάνεται και η Αττική. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

2. Την Τρίτη (22-09-2015) στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένεται ύφεση της κακοκαιρίας από τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα όμως οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν.

3. Την Τετάρτη (23-09-2015) σταδιακά οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και είναι πιθανό να σ��νεχιστούν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης (24-09-2015).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ σάρωσε την Σκάλα Λακωνίας και την Καλαμάτα: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πρέβεζα: Πλημμύρισαν οι δρόμοι από την έντονη βροχόπτωση- ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top