ΘΡΙΛΕΡ ομηρίας:«Βοήθεια ο αδερφός μου, μας έχει κλειδώσει και απειλεί να μας σκοτώσει»

Εκτός κινδύνου ο αστυνομικός που πυροβόλησε ο δράστης- Πρώτη ανάρτηση 19/9 19:30

Ένα θρίλερ ομηρίας εξελίχτηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, με πυροβολισμούς σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης. Δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός, καθώς και ο δράστης τραυματίστηκαν.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μια γυναίκα τηλεφώνησε στο κέντρο άμεσης δράσης και είπε, ότι ο αδερφός της απειλεί με όπλο την ίδια και τα παιδιά της, στην περιοχή της Ανάληψης , στην συμπρωτεύουσα.


«Μας έχει κλειδωμένους σε ένα δωμάτιο και απειλεί να σκοτώσει εμένα και τα παιδιά μου» φέρεται να είπε η γυναίκα στην αστυνομία. Η αδελφή του δράστη λέγεται πως είναι διαζευγμένη και πως τα παιδιά της ήταν παρόντα στην επίθεση.

Αμέσως έφτασε περιπολικό στην οδό Στρωμνίστης, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που διαδραματίστηκε το επεισόδιο. Ο δράστης φέρεται να εξοργίστηκε όταν είδε τον αστυνομικό και πυροβόλησε εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην ωμοπλάτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε πυροβολήσει νωρίτερα την αδερφή του στα πόδια, γι' αυτό κι εκείνη κάλεσε σε βοήθεια. Μετά τον πυροβολισμό εναντίον του αστυνομικού, ο δράστης προσπάθησε να αυτοπυροβοληθεί.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσένα σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Τόσο ο αστυνομικός, όσο και ο δράστης νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Ο αστυνομικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης. Το τραύμα του δράστη ήταν επιφανειακό.
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο δράστης είχε επιτεθεί στην αδερφή του, καθώς στο παρελθόν είχαν σημειωθεί και άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.
πηγή: φωτο- βίντεο seleo.gr, πληροφορίες και από thestival