ΘΡΙΛΕΡ ομηρίας:«Βοήθεια ο αδερφός μου, μας έχει κλειδώσει και απειλεί να μας σκοτώσει»

Εκτός κινδύνου ο αστυνομικός που πυροβόλησε ο δράστης- Πρώτη ανάρτηση 19/9 19:30

ΘΡΙΛΕΡ ομηρίας:«Βοήθεια ο αδερφός μου, μας έχει κλειδώσει και απειλεί να μας σκοτώσει»

Ένα θρίλερ ομηρίας εξελίχτηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, με πυροβολισμούς σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης. Δύο άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός, καθώς και ο δράστης τραυματίστηκαν.

αρχείο λήψης.jpg

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μια γυναίκα τηλεφώνησε στο κέντρο άμεσης δράσης και είπε, ότι ο αδερφός της απειλεί με όπλο την ίδια και τα παιδιά της, στην περιοχή της Ανάληψης , στην συμπρωτεύουσα.

FFFFFFFFFFFF_493_355.jpg
«Μας έχει κλειδωμένους σε ένα δωμάτιο και απειλεί να σκοτώσει εμένα και τα παιδιά μου» φέρεται να είπε η γυναίκα στην αστυνομία. Η αδελφή του δράστη λέγεται πως είναι διαζευγμένη και πως τα παιδιά της ήταν παρόντα στην επίθεση.

αρχείο λήψης (1).jpg

Αμέσως έφτασε περιπολικό στην οδό Στρωμνίστης, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που διαδραματίστηκε το επεισόδιο. Ο δράστης φέρεται να εξοργίστηκε όταν είδε τον αστυνομικό και πυροβόλησε εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην ωμοπλάτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε πυροβολήσει νωρίτερα την αδερφή του στα πόδια, γι' αυτό κι εκείνη κάλεσε σε βοήθεια. Μετά τον πυροβολισμό εναντίον του αστυνομικού, ο δράστης προσπάθησε να αυτοπυροβοληθεί.
αρχείο λήψης (2).jpg
Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσένα σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Τόσο ο αστυνομικός, όσο και ο δράστης νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Ο αστυνομικός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης. Το τραύμα του δράστη ήταν επιφανειακό.
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο δράστης είχε επιτεθεί στην αδερφή του, καθώς στο παρελθόν είχαν σημειωθεί και άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.
πηγή: φωτο- βίντεο seleo.gr, πληροφορίες και από thestival
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top