ΡΑΓΙΖΕΙ καρδιές ο σύζυγος της γυναίκας που θάφτηκε ζωντανή στην Θεσσαλονίκη!

ΔΕΙΤΕ τι λέει ο ίδιος

ΡΑΓΙΖΕΙ καρδιές ο σύζυγος της γυναίκας που θάφτηκε ζωντανή στην Θεσσαλονίκη!

​Μία μακάβρια ιστορία που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί το πανελλήνιο έρχεται στο φως και συγκλονίζει.

Μια 49χρονη γυναίκα, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, θάφτηκε ζωντανή. Η γυναίκα που έπασχε από καρκίνο έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 24 Σεπτεμβρίου του 2014. 14 ώρες μετά το θάνατό της η σωρός της μεταφέρθηκε στον τόπο καταγωγής της στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γίνει η κηδεία της.

Συντετριμμένος ο σύζυγός της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Tatiana Live και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Μου το στείλανε το κορίτσι μου ζωντανό! Μπορεί να μας άκουγε και στο σπίτι και στην εκκλησία και να έλεγε από μέσα του: ''Που με πάς; Που με πάς Στράτο;''»

Λίγο μετά την ταφή της γυναίκας ο σύζυγός της διαπίστωσε αναστάτωση στους υπαλλή��ους του νεκροταφείου. Αρχικά δεν έδωσε σημασία αλλά ένας από αυτούς ισχυρίστηκε ότι άκουσε φωνές μέσα από το φέρετρο. Κάλεσαν την αστυνομία και όταν άνοιξαν το φέρετρο διαπίστωσαν ότι είχε η γυναίκα είχε ανοιχτά τα μάτια της και το στόμα της.

Αμέσως μετά το πρωτοφανές περιστατικό η σωρός μεταφέρθηκε για νεκροψία στην οποία δύο ιατροδικαστές υπέγραψαν ότι δεν υπήρχε πιθανότητα η γυναίκα να θάφτηκε ζωντανή, Ο σύζυγός της και οι δύο γιοι της όμως δεν πείσθηκαν και ζήτησαν νέα νεκροψία.

Το νέο πόρισμα τους σόκαρε αφού αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα θάφτηκε ζωντανή!

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ξεσπά λέγοντας: «Θέλω η υπόθεση να φτάσει μέχρι τα άκρα! Να πληρώσουν αυτοί που φταίνε για αυτό το έγκλημα!».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top