ΜΟΝΟ στο star.gr:Ο πατέρας μαθήτριας της Χιλλ που έστειλαν εξώδικο για τις φωτο με τη Μπαζιάνα

Ο γνωστός φωτορεπόρτερ μίλησε αποκλειστικά στο star.gr

ΜΟΝΟ στο star.gr:Ο πατέρας μαθήτριας της Χιλλ που έστειλαν εξώδικο για τις φωτο με τη Μπαζιάνα

​Το μπελά του βρήκε ο γνωστός φωτορεπόρτερ, Κουτρουμάνος Βασίλης, καθώς η «Σχολή Χιλλ» του έστειλε εξώδικο για τις φωτογραφίες της Μπέτυ Μπαζιάνα στον αγιασμό του σχολείου, που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ.

Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο star.gr με θυμό, λέγοντας πως οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν είναι δικές του.

Ο φωτορεπόρτερ Κουτρουμάνος Βασίλης

10842099_10206556662422136_921082364988970081_o.jpg
«Εγώ πήγα στον αγιασμό του σχολείου για την κόρη μου, που πάει δευτέρα δημοτικού. Σαν πατέρας κι εγώ θέλησα να είμαι εκεί και με τη μηχανή μου να βγάλω φωτογραφίες της κόρης μου. Όλοι με είδαν… Φωτογραφίες τραβάω πάντα! Ξαφνικά μου έστειλαν εξώδικο και με κατηγορούν για φωτογραφίες, που δεν είναι δικές μου. Εγώ ήμουν και πέρυσι στη Σχολή, άλλοι ήλθαν φέτος. Είμαι σίγουρος ότι υπήρξαν πιέσεις από ανώτερα πρόσωπα».

Μάλιστα, όπως τονίζει στο star.gr έχει απαντήσει στο εξώδικο και το μόνο που θέλει είναι να αποκατασταθεί η φήμη του πρώτα σαν πατέρα και στην συνέχεια σαν επαγγελματία φωτορεπόρτερ.

«Είμαι 28 χρονια σε αυτή τη δουλειά. Δεν έχω κάνει ποτέ παπαράτσι. Αν ήθελα να κάνω θα είχα κάνει. Κατηγορούμαι άδικα και έχω στοχοποιηθεί, πρώτα σαν πατέρας και μετά σαν επαγγελματίας. Είναι δυνατόν να μην μπορώ να πηγαίνω στο σχολείο της κόρης μου; Άσε που φοβάμαι ότι αυτή η ιστορία θα έχει επιπτώσεις στην κοινωνική ζωή του παιδιού μου. Το ξέρετε ότι μου είπαν ότι τώρα μπορεί να μην την καλούν σε πάρτι ή να μην της φέρονται καλά τα άλλα παιδάκια»;

Παρά το σάλο που έχει προκληθεί από όλο αυτό, ο γνωστός φωτορεπόρτερ είναι κάθετα αντίθετος στο να πάρει το παιδί του από το σχολείο. «Άλλοι ήλθαν φέτος, όχι εμείς. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το παιδί από το σχολείο. Έχει κάνει φιλίες και εμείς σαν οικογένεια το μόνο που θέλουμε είναι το καλύτερο για το παιδί μας. Εγώ βρήκα το μπελά μου χωρίς να φταίω… Οι φωτογραφίες δεν είναι δικές μου, το δίκιο είναι με το μέρος μου. Το μόνο που θέλω είναι να αποκατασταθεί το όνομα μου και να λήξει η ιστορία εδώ».

Της Αλέκας Νικόλα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top