Στα χέρια της αστυνομίας διαχειριστής τουριστικού γραφείου που εκμεταλλευόταν Σύρους πρόσφυγες

Mίσθωνε με "μαύρα" τα πούλμαν

Στα χέρια της αστυνομίας διαχειριστής τουριστικού γραφείου που εκμεταλλευόταν Σύρους πρόσφυγες

​Τον πόνο των Σύρων προσφύγων εκμεταλλευόταν ο ιδιοκτήτης ενός τουριστικού γραφείου με έδρα στα Κάτω Πατήσια, το οποίο στερείται της προβλεπόμενης άδειας λειτουργίας.

Ο 49χρονος που συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μίσθωνε με "μαύρα" τα πούλμαν και όχι μόνο υπερχρέωνε τους πρόσφυγες, αλλά δεν απέδιδε και τους νόμιμους φόρους.

Συγκεκριμένα όπως προέκυψε, δεν είχε εκδώσει εισιτήρια συνολικής 1.470 ευρώ για το δρομολόγιο "Αθήνα-Εύζωνοι", που είχε πραγματοποιήσει βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, με μισθωμένο τουριστικό λεωφορείο και επιβάτες 50 πρόσφυγες.

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ για τις παραβάσεις θα ενημερωθούν η αρμόδια ΔΥΟ και ο ΕΟΤ για την επιβολή του προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί, εάν αυτή η τακτική του συγκεκριμένου τουριστικού γραφείου έχει προηγούμενο και αν ναι, πόσες φορές και έναντι πόσων χρημάτων. Η Οικονομική Αστυνομία προειδοποιεί κάθε "ενδιαφερόμενο", πως οι έλεγχοι σε τουριστικά γραφεία και λεωφορεία θα συνεχιστούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top