Γαλάτσι: Την ανάγκαζε να κάνει σεξ με αγνώστους απειλώντας την με γυμνές φωτο επί 12 χρόνια

Μαστροπός μέσω… ίντερνετ

Γαλάτσι: Την ανάγκαζε να κάνει σεξ με αγνώστους απειλώντας την με γυμνές φωτο επί 12 χρόνια

​Μια πρωτοφανής υπόθεση μαστροπείας αποκαλύφθηκε στο Γαλάτσι, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Για 12 ολόκληρα χρόνια ένας 50χρονος φωτογράφος από το Γαλάτσι απειλούσε μια 38χρονη με γυμνές της φωτογραφίες, εξαναγκάζοντας την να κάνει σεξ με αγνώστους.

Από την ψηφιακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα ηλεκτρονικά αποθηκευτικά μέσα του 50χρονου (υπολογιστές, διακομιστές κτλ), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αποθηκευμένα εκατοντάδες αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο) ερωτικού περιεχομένου.

16092015_didhe1s.jpg
Στα αρχεία αυτά απεικονίζονται και άλλες γυναίκες, οι οποίες αναζητούνται ενώ εικάζεται ότι πρόκειται για άλλα θύματα του «ηλεκτρονικού μαστροπού». Οι πληροφορίες της αστυνομίας λένε πως υπάρχουν τουλάχιστον 5 ακόμα περιπτώσεις γυναικών που έπεσαν θύματα του φωτογράφου και πλέον οι έρευνες γίνονται σ΄ όλα τα επίπεδα.

16092015_didhe2.jpg
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 38χρονη γυναίκα αποφάσισε να πάει στην αστυνομία και να κάνει καταγγελία. Η ίδια υποστήριξε πως το 2003 επικοινώνησε με το φωτογράφο για μια αγγελία που διάβασε στην εφημερίδα.

Η αγγελία αφορούσε επαγγελματική φωτογράφιση έναντι χρηματικής αμοιβής. Μετά την αρχική φωτογράφιση, ωστόσο, την έπεισε να κάνει και μια γυμνή! Στη συνέχεια την απειλούσε μέχρι και σήμερα ότι θα δημοσίευε αυτές τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και σε άτομα της οικογένειας της, εξαναγκάζοντάς την σε περαιτέρω γυμνές φωτογραφίσεις.

16092015_didhe3s.jpg
Με τις ίδιες απειλές εξανάγκαζε την 38χρονη να κάνει σεξ με άγνωστα άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής, χτυπώντας την κιόλας σε περίπτωση που αντιδρούσε.

Από το 2014 την ανάγκαζε να κάνει στριπτίζ μπροστά σε κάμερα υπολογιστή, συνδεδεμένου στο διαδίκτυο σε ζωντανή σύνδεση, μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας, όπου ο εκάστοτε χρήστης πλήρωνε διαδικτυακή συνδρομή.

16092015_didhe4s.jpg
ΔΕΙΤΕ το χώρο που γίνονταν οι φωτογραφήσεις (εικόνες από ΕΛ.ΑΣ)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top