Η αδελφή του δολοφονημένου Θανάση Λάμπρου ξεσπά: «Θέλω να μάθω την αλήθεια για το θάνατό του»

Η αδελφή του δολοφονημένου Θανάση Λάμπρου ξεσπά: «Θέλω να μάθω την αλήθεια για το θάνατό του»

​Η δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, τον Δεκέμβριο του 2014, αλλά και το μυστήριο που κρύβεται πίσω από αυτήν έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του καλύτερου του φίλου στην Κοιλάδα Αργολίδας. Το θύμα είχε δύο τραύματα από περίστροφο, που βρέθηκε δίπλα του, στο αριστερό μέρος του θώρακα και το κεφάλι. Λίγους μήνες αργότερα, μετά από εντατικές έρευνες η σύζυγός του Δήμητρα Βούλγαρη οδηγείται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Η αδελφή του θύματος, καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή Τatiana Live, ξεσπά για το θάνατο του αδελφού της και ζητά: «Θέλω να μάθω την αλήθεια για το θάνατο του Θανάση». Με δάκρυα στα μάτια λέει ότι δεν έχουν δει την κόρη του αδελφού της και πως η χήρα δεν αφήνει το παιδί να δει την οικογένεια του θύματος.

«Είχαν από την αρχή προβλήματα, και οικονομικά. Ο αδελφός μου επειδή ταξίδευε, άκουγε πράγματα γι΄αυτήν…, ήταν μακριά δεν μπορούσε να κάνει κάτι και αισθανόταν άβολα όταν ερχόταν. Τον έπαιρναν τηλέφωνο και του έλεγαν διάφορα… Την ζήλευε […]. Έκανε τα πάντα γι’ αυτήν. Την αγαπούσε, δεν ήθελε να χωρίσει. Εμείς προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε την κατάσταση, αλλά αν ξέραμε ότι θα γινόταν αυτό, καλύτερα να χώριζαν. Αν και τελευταία, έμαθα ότι της είχε πει να χωρίσουν αλλά αυτή αρνήθηκε να φύγει από το σπίτι» λέει συντετριμμένη η αδελφή του θύματος και τονίζει:

«Δεν περίμενα να είχε ρίξει αυτή τη σφαίρα. Προσπαθούσα να τη βοηθήσω, μήπως μου πει κάτι, αλλά πάλι ψέματα».

Σημειώνεται ότι αρχικά, η 38χρονη φέρεται να ομολόγησε πως σκότωσε τον άντρα της μετά από έντονη λογομαχία τους, αλλά αργότερα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για το έγκλημα. Όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr, η ίδια μιλώντας για πρώτη φορά μέσα από τις φυλακές, είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live:

«Δεν έχω ομολογήσει, δεν έχω υπογράψει καμία ομολογία - απολογία, άρα όχι φυσικά, δεν έχω ομολογήσει τίποτα» και επισήμανε για την ομολογία ότι: «Αυτό πρέπει να το ρωτήσουν από την ασφάλεια Ναυπλίου, αυτοί ξέρουν καλύτερα, προφανώς ήταν καλά μελετημένη η υπόθεση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top