Μητέρα Παύλου Φύσσα: «Κατάφεραν και πάλι σήμερα να μην έχουμε το λόγο»

Οι γονείς του αδικοχαμένου μουσικού καταγγέλουν καθυστέρηση της ακροαματικής διαδικασίας ενόψει εκλογών

Μητέρα Παύλου Φύσσα: «Κατάφεραν και πάλι σήμερα να μην έχουμε το λόγο»

​Λίγες μέρες πριν από τη δεύτερη τραγική επέτειο της 18ης Σεπτεμβρίου που ο Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός από τα χέρια του Γιώργου Ρουπακιά πυροδοτώντας τη μεγάλη δικαστική έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, οι φωνές των γονιών του μουσικού δεν έχουν ακουστεί ακόμα στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Γι΄ αυτούς είναι μια μαύρη επέτειος.

«Εδώ και δύο χρόνια κάνουμε φοβερή υπομονή. Γι’ άλλη μια φορά απέδειξαν ότι πέρασαν αυτό που ήθελαν. Κατάφεραν και πάλι σήμερα να μην έχουμε το λόγο» δηλώνει η Μάγδα Φύσσα.

«Εγώ είμαι έτοιμος να καταθέσω... Αυτοί είναι έτοιμοι να με ακούσουν;» δηλώνει ο πατέρας του Παύλου Φύσσα.

Οι γονείς του μουσικού θεωρούν ότι η υπεράσπιση των κατηγορούμενων με διάφορους τρόπους καθυστερεί την ακροαματική διαδικασία με στόχο να μην ακουστεί η φωνή τους πριν από τις επερχόμενες εκλογές, ενώ μίλησαν και για την επικείμενη αποφυλάκιση του ανθρώπου που κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί τους.

Το τριμελές εφετείο κακουργημάτων απέρριψε σχεδόν όλες τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν από τους υπερασπιστές των κατηγορούμενων στη δίκη της Χρυσής Αυγής κι ενώ αναμενόταν ο πατέρας του Παύλου Φύσσα να σταθεί στο εδώλιο και να ανοίξει την αποδεικτική διαδικασία με την κατάθεσή του, οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν να αναγνωστεί το κατηγορητήριο με αποτέλεσμα η σημερινή συνεδρίαση να αναλωθεί σε αυτή τη διαδικασία.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top