ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο έγκλημα της Κ.Αχαΐας:Το θύμα δεν ήθελε να φλερτάρει με την αδελφή του ο 15χρονος!

Ο ανήλικος που σκότωσε με καραμπίνα 17χρονο πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο έγκλημα της Κ.Αχαΐας:Το θύμα δεν ήθελε να φλερτάρει με την αδελφή του ο 15χρονος!

​Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Κάτω Αχαΐα, μεταξύ δύο ανήλικων, με τον έναν νεκρό συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ο 15χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 17χρονο σε προαύλιο δημοτικού σχολείου, οδηγήθηκε μαζί με τη μητέρα του στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

Μαρτυρίες λένε πως το θύμα δεν ήθελε ο δράστης να φλερτάρει με την αδελφή του και γι’ αυτό είχαν έρθει στα χέρια πριν την τραγωδία. Άλλες πάλι λένε πως ο 15χρονος δεν ήθελε να τον σκοτώσει αλλά να τον εκφοβίσει!

Ο δικηγόρος του 15χρονου, κ.Χρήστος Τσόλκας, μιλώντας στο STAR και την Κατερίνα Μαστραντωνάκη, είπε για τον πελάτη του ότι: "Εκφράζει τη συγνώμη του και τη μεταμέλεια του" και πως "Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει πως έφτασε σε αυτό το σημείο".

12026552_1057376204281413_1144161150_n.jpg

Ακόμη, ο κ. Τσόλκας δήλωσε: "Στην τελική πράξη έπαιξε ρόλο το επεισόδιο, το οποίο προηγήθηκε λίγο πριν. Δέχτηκε επίθεση από το θύμα και έφυγε ημίγυμνος από το σημείο, πήγε στο σπίτι του παππού του και πήρε το όπλο".

Ο 15χρονος μετά τον καυγά τους, επέστρεψε στο σχολείο, κρατώντας στα χέρια του την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του, την οποία έστρεψε κατά του 17χρονου. Ο τελευταίος υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες μετά , παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η 42χρονη μητέρα του συνελήφθη για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνται ο 42χρονος πατέρας του και ο 39χρονος θείος του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, πλημμελούς φύλαξης και κατοχής, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, κυνηγετικού όπλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top