Βάλτε… ζακέτα και πάρτε ομπρέλα: Δροσιά και άστατος καιρός για σήμερα

Πέφτει η θερμοκρασία – Που αναμένονται βροχές

Τη ζακέτα και την ομπρέλα μην ξεχάσετε φεύγοντας σήμερα από το σπίτι καθώς όχι μόνο δροσίζει αισθητά αλλά και σε πολλές περιοχές της χώρας θα έχ��υμε βροχές.

Η θερμοκρασία θα πέσει στα βόρεια της χώρας ακόμη και κάτω από 20 βαθμούς το βράδυ, ενώ η ανώτερη τιμή της θα κυμανθεί στους 31-32 βαθμούς σε Αττική, Θεσσαλία και Ανατολική Πελοπόννησο.

Ειδικότερα:

Στην Αττική ο ήλιος θα… εναλλάσσεται με τα σύννεφα, ενώ (αν και μικρή) υπάχει η πιθανότητα τοπικών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείονται και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στη Μακεδονία και τη Θράκη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16-8 βαθμούς έως 27-29 βαθμούς.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα έχουμε και στο Ιόνιο, τη Στερεά Ελλάδα, την Ήπειρο και την Πελοπόννησο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου (3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη στην Ήπειρο).

Λίγες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχών θα έχουμε, τέλος, σε Αιγαίο και Κρήτη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22-23 έως 31-32 βαθμούς.