ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο πατέρας του Ντουζόν στο Star: «Μακάρι να είχα ακόμα το αγόρι μου μαζί μου»

«Ο άνθρωπος που σκότωσε το γιο μου απολαμβάνει ακόμη την ελευθερία του, την οικογένεια του»

ΣΥΓΚΙΝΕΙ ο πατέρας του Ντουζόν στο Star: «Μακάρι να είχα ακόμα το αγόρι μου μαζί μου»

​Η αιματοβαμμένη υπόθεση του Βαγγέλη Πέππου θυμίζει τη δολοφονία του 20χρονου Αυστραλού τουρίστα, Ντουζόν Ζαμμίτ, από υπάλληλο γνωστού νυχτερινού κλαμπ της Μυκόνου το καλοκαίρι του 2008.

Το Star επικοινώνησε με τον πατέρα του Ντουζόν, Όλιβερ Ζάμμιτ. Η φωνή του σπάει. Θρηνεί για το χαμό του γιου του, Ντουζόν, ο οποίος ήρθε για διακοπές με τους φίλους του στην Ελλάδα και χτυπήθηκε ανελέητα από υπαλλήλους νυχτερινού μαγαζιού της Μυκόνου.

«Ξέρετε, έχασα μια όμορφη ζωή. Μακάρι να είχα ακόμη το αγόρι μου μαζί μου. Μακάρι να μπορούσε να του μιλήσω. Ο άνθρωπος που σκότωσε το γιο μου απολαμβάνει ακόμη την ελευθερία του, την οικογένεια του. Εμείς δεν θα έχουμε ξανά μια φυσιολογική ζωή» λέει στο Star φανερά συγκινημένος.

Ξεσπά, όταν μαθαίνει ότι άλλος ένας άνθρωπος ξυλοκοπήθηκε άγρια από σεκιούριτι γνωστού κλαμπ του νησιού. Πίστευε ότι ο γιος του θα ήταν το τελευταίο θύμα.

«Είναι πολύ ανησυχητικό. Είμαι τόσο ταραγμένος με αυτά τα κλαμπ στην Μύκονο. Συνεχίζεται και δεν έμαθαν το μάθημά τους. Προσλαμβάνουν άτομα που ορμούν και σκοτώνουν ανθρώπους. Είναι τρομερό. Η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει, αλλιώς δυστυχώς κι άλλα νέα παιδιά θα πεθάνουν σε αυτό το νησί» προσθέτει ενώ στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στους γονείς του Βαγγέλη Πέππου: «Το μόνο μήνυμα που μπορώ να δώσω στους γονείς του είναι να έχουν πίστη στο Θεό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε».

Η οικογένεια Ζαμμίτ είχε βρει το κουράγιο και είχε δωρίσει τα όργανα του Ντουζόν, χαρίζοντας ζωή στον Κώστα Γρίμπιλα, με την καρδιά του γιου τους να χτυπά στο στήθος του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top