Aλλάζει το σκηνικό του καιρού: Φθινοπωριάζει!

Δείτε αναλυτικά που θα βρέξει

Aλλάζει το σκηνικό του καιρού: Φθινοπωριάζει!

​Η ζέστη και η υγρασία των τελευταίων ημερών έχουν κάνει πολλούς, ειδικά όσους δουλεύουν και δεν βρίσκονται κοντά στην θάλασσα να έχουν αγανακτήσει… Σήμερα όμως το σκηνικό του καιρού αλλάζει…Το φθινόπωρο μπαίνει για τα καλά με βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα:

Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα με σταδιακή βελτίωση του καιρού και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο, περιμένουμε την Τρίτη.

Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και στο Βόρειο Αιγαίο και από 25 έως 32 βαθμούς στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά κυρίως στα βόρεια πελάγη σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες ης ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα να εκδηλωθούν παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.

Πιθανότητα παροδικών βροχών ή καταιγίδων τις πρωινές ώρες και βελτίωση του καιρού στη συνέχεια, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού την Τετάρτη ενώ η πιο φθινοπωρινή μέρα θα είναι η Πέμπτη. Την Παρασκευή ο καιρός θα φτιάξει και η καλοκαιρία αυτή θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top