Συντετριμμένοι οι συνάδελφοι του Στάθη Λαζαρίδη που ήταν σε κώμα 8 χρόνια

Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί

Συντετριμμένοι οι συνάδελφοι του Στάθη Λαζαρίδη που ήταν σε κώμα 8 χρόνια

​Βαρύ είναι το πένθος από την τελευταία πράξη του δράματος που γράφτηκε την Κυριακή το βράδυ, όταν ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης "έσβησε" μετά από 8 χρόνια που πάλευε στα νοσοκομεία για να κρατηθεί στην ζωή.

Ο Στάθης βρισκόταν σε κώμα από τότε που είχε τραυματιστεί σοβαρά από Καλάσνικοφ στον αυχένα τον Νοέμβριο του 2007 κατά την διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά, όπου οι δυνάμεις της αστυνομίας πήγαιναν για να κάνουν ελέγχους για τον εντοπισμό χασισοκαλλιεργειών και έπεσαν σε ενέδρα από άτομα που τους πυροβόλησαν.

Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι γιατροί δεν έδιναν ελπίδες. Μάλιστα, είχε γίνει γνωστό ότι είχε πάθει σηψαιμία ενώ είχε γίνει και έκκληση για αίμα.

Συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου του είναι η οικογένεια, οι συγγενείς αλλά και οι συνάδελφοί του.

Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας μάλιστα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση - αποχαιρετιστήριο:

''Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας θρηνεί το χαμό του αγαπητού συναδέλφου μας Ευστάθιου Λαζαρίδη. Του ΉΡΩΑ Στάθη που τα τελευταία 8 χρόνια έδινε καθημερινά τη δική του μάχη για να. κρατηθεί στη ζωή.

Η 5η Νοεμβρίου 2007, ημέρα που δέχθηκε ο Στάθης την άνανδρη επίθεση στον ορεινό Μυλοπόταμο, έχει γραφτεί με μελανά γράμματα στην ιστορία της Κρήτης.

Εκφράζουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Λαζαρίδη και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Φίλε και συν - αδελφέ Στάθη καλό σου ταξίδι !!!''

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top