Κύκλωμα Μυκόνου: Ποια είναι η επώνυμη κυρία «Ε» - Η σχέση της με την τηλεόραση

Με βαρύ επώνυμο και... διαζύγιο-θρίλερ η κυρία-Πρώτη ανάρτηση:05/09/2015 23:40

Κύκλωμα Μυκόνου: Ποια είναι η επώνυμη κυρία «Ε» - Η σχέση της με την τηλεόραση

Μία πανέμορφη κοσμική γυναίκα των νοτίων προαστίων, με έντονη παρουσία στο νυχτερινό lifestyle και στενή συγγενική σχέση με αξέχαστο μεγάλο ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Το όνομά της ακούγεται καθαρά στις απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο σούπερ κοριός της ΕΛΑΣ, οι αξιωματικοί της οποίας προσπαθούν να ανακαλύψουν την ηγετική ομάδα πίσω από την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συνοδών πολυτελείας στους πλούσιους και επιφανείς επισκέπτες της Μυκόνου.

Η 40άρα -σήμερα- κυρία «Ε» ποτέ δεν ήταν γυναίκα χαμηλών τόνων. Υπήρξε ένα πανέμορφο κορίτσι με δίπλωμα επάρκειας καθηγήτριας χορού, ένα μοντέλο που κάποτε έδρεψε δάφνες στη σόουμπιζ, ενώ και σήμερα παραμένει μια ψηλόλιγνη μελαχρινή καλλονή με άψογη σιλουέτα.

Ο πατέρας της ήταν υπάλληλος τράπεζας και η μητέρα της καθηγήτρια, ενώ ο κύκλος των γνωριμιών άνοιξε μόλις εντάχθηκε σε πρακτορείο μοντέλων και ξεκίνησε τις γνωριμίες με σχεδιαστές, στυλίστες και άλλα μοντέλα της εποχής.

Η νικηφόρα συμμετοχή της σε κάποια καλλιστεία ανεβάζει το κασέ της και αυξάνει την αναγνωρισιμότητά της και έτσι αρχίζει τις μεγάλες στιγμές: ταξίδια, φωτογραφίσεις, πάρτι σε κοσμικά στέκια, γνωριμίες με καναλάρχες και γόνους εφοπλιστών.

Μεγάλος στόχος της παραμένει να αποκτήσει δική της εκπομπή σε κάποιο κανάλι, κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμη. Αυτό που έχει καταφέρει είναι να συνάψει στενή σχέση με έναν καναλάρχη που της είχε εξασφαλίσει συμμετοχή σε κάποια εκπομπή με 800 ευρώ το μήνα.

Η γνωριμία με τον δικηγόρο

Μέσω μιας περιπέτειας που δεν κατέληξε καλά (διατηρούσε δεσμό με 4 εραστές και ο ένας όταν το έμαθε κατέστρεψε το αυτοκίνητό της), γνωρίζει έναν περίπου μεσήλικα δικηγόρο που έμελε να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα.

Ο έρωτας ήταν τόσο σφοδρός που σύντομα ήρθε και η συγκατοίκηση με την κυρία «Ε», νεότατη ακόμη, να είναι ιδιαίτερη διαχυτική και τρυφερή μαζί του. Ωστόσο, λίγο μετά άρχισε να ζητά εμμέσως πλην σαφώς από τον δικηγόρο να ξεκαθαρίσει προς τα πού πάει η σχέση τους.

Παρά τη διαφορά ηλικίας (25 χρόνια), η πρόθεσή της -όπως η ίδια την εξέφρασε- να αφήσει πίσω το μόντελινγκ και όλα όσα το συνοδεύουν (ξέφρενα πάρτι, χρήση ναρκωτικών ή και όργια), πείθει τον επιτυχημένο επαγγελματία να την παντρευτεί, αν και υπήρχαν γνωστοί του που τον απέτρεπαν γνωρίζοντας και τη σχέση με καναλάρχη.

Λίγο μετά, όμως, αρχίζουν οι αποκαλύψεις στον σύζυγο από γνωστό επιχειρηματία νυκτερινών κέντρων. Το ένα έφερε το άλλο, και σιγά-σιγά έρχονται όλα στη φόρα για την κρυφή ζωή της κυρίας και μαζί οι τσακωμοί.

Φυσικά, καταλήγουν σε επεισοδιακό διαζύγιο (παρά το ότι είχαν αποκτήσει παιδιά), ενώ ο σύζυγος έχει ήδη ανακαλύψει το ημερολόγιο με ονόματα εραστών και καυτές προσωπικές στιγμές.

Μετά από ξυλοδαρμούς, απειλές και μηνύσεις, το πρώην ζευγάρι πλέον έχει καταφέρει να έχει καλή σχέση για χάρη των παιδιών του, μέχρι και ολιγοήμερες διακοπές κάνουν μαζί. Εκείνη ωστόσο θα προτιμά πάντα τη Μύκονο. Εκεί που ρέει άφθονο το χρήμα και η σαμπάνια. Το μέρος όπου όλα γίνονται με την κατάλληλη τιμή…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top