Τραγωδία στο Δαφνί: Βαριά ασθενής έβαλε τη φωτιά- Λιποθυμία συγγενούς έξω από το νοσοκομείο

Η προανάκριση θα δείξει αν οι τρόφιμοι που έχασαν τη ζωή τους ήταν δεμένοι

Τραγωδία στο Δαφνί: Βαριά ασθενής έβαλε τη φωτιά- Λιποθυμία συγγενούς έξω από το νοσοκομείο
Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο ισόγειο πτέρυγας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου «Δαφνί», το μεσημέρι της Παρασκευής.
Την φωτιά έβαλε βαριά ασθενής, ο οποίος ήταν απομονωμένος σε ξεχωριστό δωμάτιο εξαιτίας της πάθησής του. Από το χώρο αυτό, της 7ης Ψυχιατρικής Κλινικής, η οποία φιλοξενεί ανθρώπους με σοβαρές χρόνιες παθήσεις, ξεκίνησε η πυρκαγιά.
Συγγενείς έσπευσαν στο νοσοκομείο για να μάθουν τι έχει συμβεί με την τύχη των δικών τους ανθρώπων, ενώ μια συγγενής θύματος, στο άκουσμα της είδησης, λύγισε και κατέρρευσε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ασθενής που προκάλεσε την πυρκαγιά δεν ήταν δεμένος, αλλά στο χώρο του υπήρχαν γύρω -γύρω αφρολέξ για να μην αυτοτραυματιστεί. Αμέσως οι δύο νοσηλευτές που βρίσκονταν εκεί, άνοιξαν το δωμάτιο και τον έβγαλαν έξω, αλλά λόγω των εύφλεκτων υλικών η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα.
Η κλινική είναι περίπου 600 τ.μ. και δεν διαθέτει αυτόματο σύστημα πυρασφάλειας, παρά μόνο μερικούς πυροσβεστήρες. Χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες των πυροσβεστών με τη βοήθεια των νοσηλευτών, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο το απόγευμα και δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα.
Η προανάκριση θα δείξει αν οι τρόφιμοι που έχασαν τη ζωή τους ήταν δεμένοι.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top