ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: Η πρώτη μέρα του Διονύση στο νοσοκομείο μετά την «απόδραση» του

Το προσωπικό τον «αγκάλιασε» και πάλι- «Γιατί έφυγες;» τον ρωτούσαν

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: Η πρώτη μέρα του Διονύση στο νοσοκομείο μετά την «απόδραση» του

​Την Πέμπτη επέστρεψε και πάλι στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ο 11χρονος Διονύσης, ο οποίος αγνοούταν από τις 30 Αυγούστου.

Το προσωπικό «αγκάλιασε» αμέσως τον μικρό Διονύση… «Γιατί έφυγες; Καλά δεν παίζαμε μαζί», του είπαν οι νοσηλευτές, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr.

Οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr αναφέρουν ότι το παιδί μίλησε αμέσως με ψυχολόγους, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την εξαφάνιση του. Εξετάστηκε από γιατρούς και διαπιστώθηκε πως ήταν καλά στην υγεία του.

Ωστόσο, μέσα στο συγκινητικό κλίμα που επικρατούσε στους χώρους του νοσοκομείου και την φορτισμένη υποδοχή του ανηλίκου, οι γιατροί διέκριναν μια νευρικότητα στον Διονύση… Έμοιαζε στενοχωρημένος.

Ο λόγος; Το παιδί δεν θέλει να μείνει άλλο στο νοσοκομείο… Θέλει να δει τους δικούς του, να παίξει με συνομηλίκους του… να πάει και πάλι στον καταυλισμό στη Γαστούνη. Κάτι το οποίο βρίσκει σύμφωνο και το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο υποστηρίζει στο star.gr ότι «το νοσοκομείο δεν είναι χώρος για τα υγιή ��αιδιά».

Το θέμα του 11χρονου έχει φτάσει στον εισαγγελέα και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί το που θα μείνει… αν θα γυρίσει στους δικούς του ή θα φιλοξενηθεί σε κάποια δομή της Πρόνοιας.

Της Αλέκας Νικόλα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top