Η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου απειλεί με ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: «Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ έρχεται!»

«Η γραμμή του Ανδρέα παραβιάστηκε βάναυσα από τους επιγόνους του»

​Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου με τους επιγόνους του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η ίδια με αφορμή την επέτειο για τα 41 χρόνια του ΠΑΣΟΚ (3 Σεπτεμβρίου), δημοσίευσε ένα κείμενο στη σελίδα της, στο Facebook, στο οποίο απειλεί με αποκαλύψεις.

Μάλιστα, μέσα στο κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η οργή του Ανδρέα έρχεται». Η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι μετά τις εκλογές θα δημοσιεύσει «την πολιτική παρακαταθήκη» του Ανδρέα Παπανδρέου «την στάση του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και όλων των πρωταγωνιστών της μετά Ανδρέα εποχής, καθώς και μοναδικά ντοκουμέντα, που θα μας απαλλάξουν από τους καταχραστές των εθνικών και λαϊκών αγώνων, που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην παρακμή».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου τις 3 Σεπτέμβρη το 1974 παρουσίασε την διακήρυξη του Κινήματος, ένα διαχρονικά επίκαιρο κείμενο, πρόλογο στην μεταπολιτευτική πολιτική του δράση.

Η γραμμή του Ανδρέα παραβιάστηκε βάναυσα από τους επιγόνους του. Για παράδειγμα, η θέση του για την μη παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία, στο τεχνητό κράτος των Σκοπί��ν. Αλλά και η συνολική μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε νεοφιλελεύθερο κόμμα του συστήματος.

θ7υ.jpg
Τιμώντας την ιστορική μνήμη σας ανακοινώνω ότι μετά τις εκλογές θα παρουσιάσω την πολιτική του παρακαταθήκη, την στάση του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και όλων των πρωταγωνιστών της μετά Ανδρέα εποχής, καθώς και μοναδικά ντοκουμέντα, που θα μας απαλλάξουν από τους καταχραστές των εθνικών και λαϊκών αγώνων, που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην παρακμή.

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ έρχεται! Να σπεύσουν να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό όλοι οι ένοχοι διαχειριστές του συστήματος και να παραιτηθούν των πολιτικών αξιωμάτ��ν τους, που κρατούν από την συναισθηματική μνήμη των ψηφοφόρων.

Ο νέος ιστορικός κύκλος θα ανοίξει με ξεκάθαρες μνήμες απολογισμό και ατομικές ευθύνες.

Με συγκίνηση και δίκαιο θυμό

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top