Θεσσαλονίκη: Δωρεάν ια��ρικές εξετάσεις από τους Γιατρούς του Κόσμου

Θα λειτουργήσουν πέντε ιατρεία

​Θεσμός τείνει να γίνει η ετήσια παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων από τους Γιατρούς του Κόσμου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της ΔΕΗ.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού υποστηρίζει το έργο της ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου» παραχωρώντας περίπτερο - πολυϊατρείο, που θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα λειτουργήσουν για την παροχή δωρεάν εξετάσεων πέντε ιατρεία:

- Γενικό

- Δερματολογικό

- Παιδιατρικό

- Γυναικολογικό

- Οδοντιατρικό

Στα ιατρεία, εθελοντές γιατροί θα παρέχουν προληπτικό έλεγχο και πρωτοβάθμια κλινική εξέταση σε επισκέπτες της Έκθεσης, με συμβουλευτικό χαρακτήρα, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Παράλληλα, η κινητή οδοντιατρική μονάδα των Γιατρών του Κόσμου με εθελοντές οδοντιάτρους θα παρέχει οδηγίες για τη στοματική υγιεινή σε παιδιά και γονείς, ενώ εντός του περιπτέρου θα πραγματοποιούνται ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες για κοινωνικά, παιδαγωγικά και ιατρικά θέματα.

Επίσης, οι Γιατροί του Κόσμου διαθέτουν δωρεάν εισιτήρια εισόδου στη ΔΕΘ από τα γραφεία της οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, προσφορά της ΔΕΗ.

Το πολυϊατρείο των «Γιατρών του Κόσμου» και της ΔΕΗ θα λειτουργεί καθημερινά από 5 έως και 13 Σεπτεμβρίου 2015, με ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 22:00, Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top