Ηράκλειο: Εκπλήξεις έκρυβε το «Χαντάντ 1»- Mαμούθ oπλισμός για τους τζιχαντιστές

Τεράστια κοντέινερ με σφαίρες, κυνηγετικά όπλα και άλλα αποθέματα στρατιωτικού υλικού

Ηράκλειο: Εκπλήξεις έκρυβε το «Χαντάντ 1»- Mαμούθ oπλισμός για τους τζιχαντιστές

​Σε εξέλιξη είναι η έρευνα στο φορτηγό πλοίο «Χαντάντ 1», το οποίο εντοπίστηκε στην Ιεράπετρα να μεταφέρει κοντέινερ με όπλα. Όπως σας γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, το πλοίο έχει αγκυροβολήσει στο Ηράκλειο όπου γίνεται η εξονυχιστική έρευνα από τους άνδρες των ειδικών αποστολών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ειδικές δυνάμεις που διεξάγουν τον έλεγχο δεν πιστεύουν στα μάτια τους με αυτά που έχουν εντοπίσει μέσα στο πλοίο!

Τεράστια κοντέινερ με παλέτες από χιλιάδες σφαίρες, κυνηγετικά όπλα και άλλα αποθέματα στρατιωτικού υλικού είναι μόνο μερικά από τα ευρήματα.

Η σταδιακή αποκάλυψη του φορτίου επιβεβαιώνει τις υποψίες για την ύπαρξη οπλισμού-μαμούθ με παραλήπτες ακόμα και τζιχαντιστές.

Υπενθυμίζεται ότι επίσημα είχε δηλωθεί ότι θα μετέφερε εμπόρευμα με πλαστικά. Το πλήρωμα του πλοίου αποτελούνταν από επτά άτομα, υπηκόους Συρίας, Α��γύπτου και Ινδίας.

Το υπουργείο Ναυτιλίας σε χθεσινή ανακοίνωση του ανέφερε ότι το πλοίο εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στη θαλάσσια περιοχή 20ν.μ. νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας. Προερχόταν από το λιμάνι Αλεξανδρέττας (ISKENDERUN) Τουρκίας και είχε προορισμό τη Λιβύη.

πηγή: cretalive, cretapost

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top