Ρεπορτάζ STAR: ΧΑΟΣ από τις ελλείψεις στα νοσοκομεία!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Ρεπορτάζ STAR: ΧΑΟΣ από τις ελλείψεις στα νοσοκομεία!

Η εσωτερική στάση πληρωμών έχει επιφέρει μπλακ άουτ στην υγεία. Τα νοσοκομεία χρειάζονται πάνω από 1 δις για να λειτουργήσουν σωστά και έως τώρα έχουν λάβει 250 εκατομμύρια. Αποτέλεσμα; Διάλυση στο χώρο της υγείας.

Στο βίντ��ο θα δείτε τον διοικητή του ΕΛΠΙΣ να δείχνει στην κάμερα τα πιεσόμετρα, τα οποία αγόρασε 2.000 ευρώ με δικά του χρήματα!

Σε ένα κτίριο με τρομερές φθορές όπως το ΕΛΠΙΣ το προσωπικό δίνει μάχη για να κρατηθεί όρθιο στις εφημερίες!

ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Οι υπάλληλοι στο μικροβιολογικό του κρατικού Νικαίας ζουν καθημερινά με το άγχος των αναλώσιμων. Μετά τις 3 το μεσημέρι δεν υπάρχει καμία φύλαξη στο μικροβιολογικό και πολύτιμα υλικά μένουν εκτεθειμένα σε χώρους όπου μπορεί να μπει ο οποιοσδήποτε.

SOS εκπέμπουν οι νεφροπαθείς

Η κατάσταση είναι δραματική για τους νεφροπαθείς... αφού οι λιγοστοί γιατροί και νοσηλευτές δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τόσους ασθενείς.

ΜΕ "ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ" ΓΙΑΤΡΟΥΣ Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Την ίδια ώρα το υπουργείο Υγείας θεωρεί ότι δίνει λύση στο πρόβλημα της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Σπάρτης, που ευτυχώς δεν θα κλείσει... αφού θα παίρνει δανεικούς γιατρούς από τα κέντρα Υγείας Λακωνίας τις καθημερινές και του Νοσοκομείου Άργους τα σαββατοκύριακα! Όσο για τις ιδιωτικές κλινικές... εφόσον ο ΕΟΠΥΥ δεν εισπράττει από τα ταμεία και τη μηνιαία κρατική επιχορήγηση αδυνατεί να τις πληρώσει. Έτσι το χρέος προς αυτές έχει φτάσει στα 700 εκατομμύρια ευρώ από 1/1/2012.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top