ΕΛΑΣ το μεγαλείο σου: αστυνομικοί συνέλαβαν κλέφτες με δικά τους αυτοκίνητα!

Σύμφωνα με καταγγελία στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών

​Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Βάρη την Κυριακή το βράδυ όπου σύμφωνα με καταγγελία στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών, άνδρες του αστυνομικού τμήματος της περιοχής με δικά τους οχήματα και όχι περιπολικά, συνέλαβαν ληστές που «άνοιγαν» αυτοκίνητα στον παραλιακό δρόμο.

Το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τα προβλήματα και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό αλλά και σε ανθρ��πινο δυναμικό στην οικογένεια τις ΕΛ.ΑΣ. και ειδικότερα στις θεωρητικά «μικρές» υπηρεσίες είναι κοινό μυστικό.

Σε αρκετές Υπηρεσίες δε, και κυρίως στα Τμήματα Ασφαλείας, το προσωπικό δεν επαρκεί, λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών, ενώ υπάρχουν ελάχιστα λειτουργικά οχήματα, λόγω του κόστους επισκευής τους και την γενικότερη οικονομική κατάσταση στην χώρα μας.

Παρόλα αυτά, ακόμη και όταν τα μέσα δεν υπάρχουν, αλλά περισσεύει ο επαγγελματισμός, η όρεξη για δουλειά και η μεθοδικότητα, τότε στις περισσότερες περιπτώσεις, έρχονται σπουδαία αποτελέσματα στον τομέα της αστυνόμευσης και της τόνωσης του αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία.

Οι συνάδελφοί μας, του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης, μίας υπηρεσίας επιφορτισμένης εκτός των άλλων και με πολλές επιπλέον δραστηριότητες λόγω της αυξημένης κίνησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες στην περιοχή της Βάρκιζας λόγω των παραλιών, κατάφεραν να σημειώσουν ακόμη μία επιτυχία για την Υπηρεσία, καθώς εργαζόμενοι με αυταπάρνηση και μεράκι και κατόπιν πολύωρων επιχειρήσεων κατόρθωσαν να συλλάβουν δύο άνδρες οι οποίοι είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές, για διακεκριμένες κλοπές από αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα εδώ και αρκετές ημέρες οι συνάδελφοι μας χρησιμοποιώντας τα δικά τους οχήματα και αφιερώνοντας πολλές ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο κατόρθωσαν να συλλάβουν εχθές 30/08/2015 επ’ αυτοφώρω δύο άνδρες, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό προέβαιναν στη συστηματική διάρρηξη οχημάτων στους χώρους στάθμευσης της παρ��λίας της Βάρκιζας.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση οι δράστες είχαν τελέσει κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα 22 διαρρήξεις οχημάτων στην περιοχή.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top