Με την αγορά μιας σχολικής τσάντας από το ΠΛΑΙΣΙΟ, άλλη μία ΔΩΡΟ σε παιδί που το έχει ανάγκη!

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Άγονη Γραμμή Γόνιμη»

​Με μια τρυφερή πρωτοβουλία ξενικά τη νέα σχολική το ΠΛΑΙΣΙΟ, αφού με την αγορά μίας σχολικής τσάντας, χαρίζει άλλη μία σε παιδιά που την έχουν ανάγκη!

Συγκεκριμένα, όσοι αποκτήσουν μία τσάντα «Hugtag», μπαίνουν στο www.hugtag.gr και επιλέγουν έναν από τους 8 ΜΚΟ οργανισμούς, όπου θέλουν να σταλεί το δεύτερο σακίδιο – το οποίο είναι δώρο από το ΠΛΑΙΣΙΟ!

Στην ενέργεια Hugtag που κάνει το ΠΛΑΙΣΙΟ σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», συμμετέχουν οι ΜΚΟ: ΙΚΕ Χατζηπατέρειο, ΚΕΑΤ, Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Ιωαννίνων, ΕΝΑ παιδί – ΕΝΑΣ κόσμος, Οι Φίλοι του Παιδιού, Παιδικά Χωριά SOS, Κιβωτός του Κόσμου και Φλόγα.
Ανεξάρτητα από την αγορά τσάντας «Hugtag», όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στη διάδοση του σκοπού, χαρίζοντας αντί για τσάντες …αγκαλιές! Το ΠΛΑΙΣΙΟ δημιούργησε το http://fb.plaisio.gr/spreadHug για free hugs σε αγαπημένα σου πρόσωπα μέσω email, Facebook ή Twitter!
Για την #ταξη16, που ξεκινά σε λίγες βδομάδες, βρίσκεις, εκτός από τσάντες «Hugtag», 15.000 σχολικ�� και είδη τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, στο www.plaisio.gr ή σε ένα από τα 25 καταστήματα μας σε περιμένουν:
-έτοιμες λίστες για Νηπιαγωγείο & Δημοτικό
-τσάντες γεμάτες σχολικά με 9,99€
-top τιμές σε 6 βασικά σχολικά
-όλα τα είδη, που εξοπλίζουν το «αρχηγείο» της μελέτης από το Δημοτικό μέχρι το Λύκειο
-το πρώτο smartphone ή tablet
-κουπόνι τεχνολογίας
-δωρεάν αποστολή για σχολικά άνω των 35€

Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις την Ομάδα μας πώς κερδίζεις Τεχνολογία αγοράζοντας σχολικά!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top