ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΔΕΙΤΕ με ποιο τρόπο έκλεβαν λογαριασμούς μέσω ΑΤΜ!

Σας ενδιαφέρει

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΔΕΙΤΕ με ποιο τρόπο έκλεβαν λογαριασμούς μέσω ΑΤΜ!

​Δυο άτομα, τα οποία αναζητά η αστυνομία είχαν καταφέρει με έναν απίστευτο τρόπο να «σηκώσουν» 18.000 ευρώ από λογαριασμούς τραπεζών μέσω ATM.

Μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας κατέληξαν στα ίχνη δυο αλλοδαπών, ηλικίας 33 και 40 ετών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί, μαζί με δύο συνεργούς τους, πριν από ένα χρόνο περίπου, πήγαν σε τράπεζες της Βορείου Ελλάδας και συγκεκριμένα στους νομούς Θεσσαλονίκης, Σερρών και Καβάλας, όπου πραγματοποίησαν παράνομες συναλλαγές μέσω Α.Τ.Μ.

ΔΕΙΤΕ ποιο ήταν το κόλπο τους

Κατά τη διάρκεια ανάληψης, παγίδευαν τη θύρα εξόδου των χρημάτων με μεταλλική παγίδα - έλασμα, η οποία συγκρατούσε τα χρήματα, ενώ ταυτόχρονα ακύρωναν τη συναλλαγή, με αποτέλεσμα να μην πιστώνεται η κίνηση στον «παράνομο» λογαριασμό του δράστη, παρόλο που τα χρήματα είχαν αφαιρεθεί από τη θυρίδα.

Στο πλαίσιο των ερευνών διαπιστώθηκε ότι το συνολικό "κέρδος" τους φτάνει τα 18.160 ευρώ ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν επιπλέον 4.880 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top