Ψινάκης για Υπουργείο Πολιτισμού: «Αφιερωμένο σε καμιά 15αρια ξινές και ανοργασμικές» (φωτο)

Κόντρα για μια συναυλία

Ψινάκης για Υπουργείο Πολιτισμού: «Αφιερωμένο σε καμιά 15αρια ξινές και ανοργασμικές» (φωτο)

​Με το υπουργείο Πολιτισμού τα «έβαλε» ο Ηλίας Ψινάκης. Ο λόγος που ο δήμαρχος Μαραθώνα εκνευρίστηκε ήταν το γεγονός πως η αρχαιολογική υπηρεσία αρνήθηκε το αίτημα του να πραγματοποιηθεί συναυλία στον Τύμβο του Μαραθώνα.

Ωστόσο, εκείνος δεν το έβαλε κάτω και η συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου αλλά όχι εκεί που ήθελε ο δήμαρχος. Η συναυλία, η οποία διοργανώθηκε από τον ίδιο τον Ηλία Ψινάκη, θα γίνει στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου.

11223692_10153555821544496_2909930344070689065_n.jpg
Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος στην επίσημη σελίδα του στο Facebook αφιερώνοντας την μάλιστα σε «καμιά 15αρια ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές που δεν μας άφησαν να την κάνουμε στον χώρο που έπρεπε».

ςερτγηξ.jpg
Συγκεκριμένα έγραψε: «Η καλή μου φίλη και Πρέσβειρα του Μαραθωνίου Άλκηστις Πρωτοψάλτη και εγώ σας καλούμε όλους το Σάββατο 29 στην πανσέληνο του Αυγούστου σε μια συναυλία που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και που για πρώτη φορά στην Ελλάδα μας κάνει την τιμή να προσφέρει σε όλους μας στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου. Θέλω προσωπικά να αφιερώσω σε καμιά 15αρια ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές που δεν μας άφησαν να την κάνουμε στον χώρο που έπρεπε το «Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα...ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΑΑ»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top