ΣΟΚ στη Φθιώτιδα:85χρονος φέρεται να ασελγούσε σε 5χρονη-Είχε ερωτικές σχέσεις με τη γιαγιά της

Αρνείται τις κατηγορίες ο ηλικιωμένος και μιλά για εκβιασμό

ΣΟΚ στη Φθιώτιδα:85χρονος φέρεται να ασελγούσε σε 5χρονη-Είχε ερωτικές σχέσεις με τη γιαγιά της

​Άναυδη έχει αφήσει την τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας, η είδηση ότι 85χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε 5χρονη, με τη γιαγιά της οποίας διατηρούσε ερωτικές σχέσεις.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ο 85χρονος μαζί με την 60χρονη βουλγαρικής καταγωγής, μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας την 5χρονη εγγονή της για «πόνο στα γεννητικά της όργανα», το πρωί της Δευτέρας.

Εκεί, το κοριτσάκι και η γιαγιά της αποκάλυψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους γιατρούς ότι ο 85χρονος ασελγούσε σε βάρος της μικρής επανειλημμένα. Από το νοσοκομείο κλήθηκε η αστυνομία, με την 60χρονη και την 5χρονη να ισχυρίζονται τα ίδια στις αρχές και τον 85χρονο που ήταν παρών να πέφτει λιπόθυμος.

Στην κατάθεση του ο 85χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού, καθώς, όπως είπε, η 60χρονη του ζητούσε χρήματα κι εκείνος δεν είχε να της δώσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο 85χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και φιλοξενούσε στο σπίτι του στο χωριό μια 60χρονη βουλγαρικής καταγωγής που είναι και γιαγιά της 5χρονης.

Παιδοψυχολόγος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η 5χρονη είχε πέσει θύμα ασέλγειας τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο, ωστόσο, στην έκθεσή του γυναικολόγος του νοσοκομείου της Λαμίας δεν εντόπισε στοιχεία βιασμού.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στην Αθήνα για εξετάσεις από όπου αναμένονται και τα σχετικά πορίσματα, ενώ ο 85χρονος αναμένεται σήμερα να καταθέσει στον ανακριτή Λαμίας.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το lamiareport, η γιαγιά της 5χρονης πρόσεχε στο παρελθόν συγγενικό πρόσωπο του 85χρονου. Τελευταία, πρόσεχε κάποιον άλλο ηλικιωμένο και η 5χρονη έμενε αρκετές ώρες με τον «παππού». Ακόμη, οι συγ��ωριανοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 85χρονο και διατηρούν επιφυλάξεις για τις καταγγελίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top