ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που νεαρός πυροβολεί 5 φορές τον 23χρονο σε καφετέρια στα Χανιά!

Μπροστά σε θαμώνες του μαγαζιού

​Ένα βίντεο-σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου με την στιγμή που ένας νεαρός ��παίνει σε καφετέρια των Χανίων και πυροβολεί εξ επαφής 5 φορές έναν 23χρονο!

Η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του 23χρονου, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για βεντέτα, κατέγραψε η κάμερα του καταστήματος στο οποίο βρέθηκε χθες βράδυ το θύμα με την παρέα του.

Το συγκλονιστικό βίντεο από το zarpanews.gr, δείχνει καθαρά τον δράστη να πλησιάζει το τραπέζι του θύματος, να βγάζει το πιστόλι και να πυροβολεί εν ψυχρώ.

To χρονικό της βεντέτας

Σύμφωνα με το cretalive.gr, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι ο κύκλος αίματος δεν θα συνεχιστεί, η βεντέτα δεν αποτράπηκε. Το 2011 ήταν οι πατεράδες, το 2015 οι γιοι. Μπροστά σε δεκάδες θαμώνες, ο 25χρονος αποπειράθηκε να εκτελέσει με πέντε σφαίρες των 7.65 τον γιο του φονιά του πατέρα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος διασκέδαζε από νωρίς στο συγκεκριμένο μπαρ. Κάποια στιγμή έφθασε στο μαγαζί ο 24χρονος με την παρέα του. Λόγω του πλήθους ο τελευταίος δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του πρώτου. Μετά από αρκετή ώρα, ο 25χρονος αποχώρησε από το μπαρ, πήρε το αυτοκίνητο του, σταμάτησε μπροστά από την είσοδο του καταστήματος και κρατώντας το πιστόλι πυροβόλησε πέντε φορές από κοντινή απόσταση τον 24χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι, στον τράχηλο και στα πόδια.

Ο 24χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του βλήματος από το κεφάλι.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου Χανίων, Γιάννη Μανούσακα, η κατάσταση του κρίνεται σταθερή. «Όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του, θα υποβληθεί και σε επέμβαση για την αφαίρεση της δεύτερης κρίσιμης σφαίρας από τον τράχηλο, η οποία ευτυχώς δεν έχει πλήξει ζωτικά όργανα».

Ο δράστης απολογείται την Τετάρτη

Λίγες ώρες μετά το ένοπλο αιματηρό περιστατικό, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε το μεσημέρι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον Εισαγγελέα. Ο νεαρός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η απόπειρα ανθρωποκτονίας σχετίζεται με δολοφονία που είχε σημειωθεί το 2011 στα Τσικαλαριά Χανίων. Τότε, από μία παρεξήγηση ο 57χρονος πατέρας του 24χρονου τραυματία είχε πυροβολήσει και τραυματίσει θανάσιμα τον 43χρονο πατέρα του 25χρονου δράστη.

Είχαν καυγαδίσει οι ανήλικοι γιοι τους και ο 43χρονος πήγε στο σπίτι του 57χρονου για να ζητήσει το λόγο. Ο τελευταίος για να τον εκφοβίσει, πυροβόλησε στον αέρα. Όμως η σφαίρα έπληξε στο λαιμό τον 17χρονο γιο του, ο οποίος βρισκόταν στο απέναντι μπαλκόνι. Σε έξαλλη κατάσταση έστρεψε την κυνηγετική καραμπίνα στον 43χρονο και τον πυροβόλησε τρεις φορές.

Τον Μάρτιο του 2015, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου καταδίκασε τον 57χρονο σε ποινή κάθειρξης 11 ετών για την ανθρωποκτονία καθώς του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της άμυνας καθ' υπέρβαση των ορίων αμύνης και του βρασμού ψυχικής ορμής.

Η απόφαση του δικαστηρίου είχε προκαλέσει την αντίδραση της οικογένειας του θύματος, υποστηρίζοντας ότι ο άνθρωπος τους ήταν άοπλος και η ποινή μικρή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top