Προφυλακιστέοι και οι επτά Γεωργιανοί για το φόνο του εστιάτορα στην Ύδρα

Αρνούνται τις κατηγορίες, αλλά τους «δένει» με στοιχεία η Αστυνομία

Προφυλακιστέοι και οι επτά Γεωργιανοί για το φόνο του εστιάτορα στην Ύδρα

​Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, και οι άλλοι τέσσερις Γεωργιανοί που οδηγήθηκαν την Παρασκευή στην εισαγγελία Πειραιά για να απολογηθούν για τη δολοφονία του 67χρονου εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου και ληστεία σε βάρος του ίδιου και της 58χρονης συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους προσαχθέντες ζήτησε να τηρηθεί για το πρόσωπο του η διαδικασία της σιωπής, δηλαδή να απολογηθεί όταν προσκομιστούν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικογραφία.

Οι άλλοι τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση. Παράλληλα, δύο από τους Γεωργιανούς έχουν υποστηρίξει πως δεν γνωρίζουν τους υπόλοιπους και ότι είχαν μεταβεί στην περιοχή για διακοπές.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πηγές της Αστυνομίας δήλωσαν ότι οι δύο από τους συλληφθέντες ήταν ήδη σεσημασμένοι για κλοπές και διαρρήξεις, ενώ δακτυλικά αποτυπώματα δύο εκ των επτά Γεωργιανών έχουν βρεθεί ήδη σε ροζ κουτί κρέμας που βρίσκονταν μέσα στην οικία του άτυχου 67χρονου αλλά και σε πρεβάζι παραθύρου. Επίσης, ανέφεραν ότι έχουν βρεθεί πολλά δακτυλικά αποτυπώματα στην οικία, ωστόσο, οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχουν προλάβει να ταυτοποιήσουν, ενώ αναμένονται και αναλύσεις DNA.

Θυμίζουμε πως για την υπόθεση απολογήθηκαν την Πέμπτη άλλοι τρεις ομοεθνείς τους που κρίθηκαν και αυτοί προφυλακιστέοι, ενώ εναντίον των συλληφθέντων είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και ληστεία κατά συναυτουργία και συμπληρωτικά και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top