Εκτός από εκλογές, έρχονται και… βροχές: δείτε τι καιρό θα κάνει!

Φθινοπωρινό σκηνικό την Παρασκευή

Εκτός από εκλογές, έρχονται και… βροχές: δείτε τι καιρό θα κάνει!

​Κάτι από… Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός την Παρασκευή, καθώς βροχές θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, κυρίως στα βό��εια και τα κεντρικά ηπειρωτικά, ενώ θα επεκταθούν το Σαββατοκύριακο.

Εκτός του ότι ο καιρός θα μας τα κάνει μούσκεμα, με τις βροχές να είναι εντονότερες σε Μακεδονία, ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες και βόρεια Εύβοια, η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και oι βοριάδες θα ενταθούν, φτάνοντας τοπικά τα 6 μποφόρ.

Αναλυτικά, ανά περιοχή:

Αττική: τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια του νομού. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους να είναι έντονα κυρίως κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς.

Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές και βραδινές ώρες, οπότε τα φαινόμενα στη Μακεδονία πιθανώς να είναι καταιγίδες τόπους έντονα. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιονίου 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: στην ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 33 βαθμούς.

Κυκλάδες, Κρήτη: γενικά αίθριος. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για την Παρασκευή!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top