ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ STAR: μετανάστες πετούν τις ταυτότητές τους στη θάλασσα!

Πώς αντιδρούν όταν βλέπουν το Λιμενικό να πλησιάζει

ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ STAR: μετανάστες πετούν τις ταυτότητές τους στη θάλασσα!

​Ένα βίντεο ντοκουμέντο έφερε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: μετανάστης που βρίσκεται σε φουσκωτή βάρκα με άλλους συμπατριώτες του, την ώρα που πλησιάζει σε ελληνική ακτή, επιδεικνύει χαμογελώντας την ταυτότητά του μπροστά στην κάμερα και στη συνέχεια την πετάει στη θάλασσα για να δηλώσει στη συνέχεια ότι στοιχεία θέλει!

Στο βίντεο, που εξασφάλισε το Star και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας από τους ίδιους τους μετανάστες, βλέπουμε εικόνες τις οποίες κατέγραψαν οι ίδιοι οι μετανάστες, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που τους έδωσαν οι δουλέμποροι.

Αφού πετάξουν την ταυτότητά τους στη θάλασσα, την ώρα που τους πλησιάζει σκάφος του Λιμενικού αρχίζουν να φωνάζουν και να πηδούν στη θάλασσα για να τους μαζέψουν, ενώ οι υπόλοιποι φτάνουν στην ακτή και αρχίζουν να αποβιβάζονται από την βάρκα, έχοντας μαζί τους χρήματα αλλά και τα κινητά τηλέφωνα αυτών που είχαν βουτήξει στα νερά.

Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει μια… διαφορετική προσέγγιση για τον τρόπο που φτάνουν στην Ελλάδα κάποιοι μετανάστες, απόδειξη οτι κάποιοι από αυτούς εξαφανίζουν κάθε ίχνος ταυτότητας με σκοπούς που γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι.

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top