Η ''Ελληνικός Χρυσός'' ΑΠΑΝΤΑ για τις Σκουριές: «Ουδέποτε παρανομήσαμε»

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας

​Η Ελληνικός Χρυσός ουδέποτε παρανόμησε, δήλωσε ο Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ''Ελληνικός Χρυσός'', εκφράζοντας την διαφωνία του με την υπουργική απόφαση για την αναστολή των τεχνικών μελετών στις Σκουριές.

Συγκεκριμένα δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την απόφαση του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης να προχωρήσει σε αναστολή των τεχνικών μελετών Σκουριών και τμήματος της Ολυμπιάδος για λόγους, όπως αναφέρει, "παράβασης των όρων των τεχνικών μελετών".

Η ''Ελληνικός Χρυσός'' ουδέποτε παρανόμησε και βρίσκεται τώρα σε φάση αξιολόγησης της υπουργικής απόφασης, με την οποία διαφωνούμε και η οποία θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση 5.000 κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής.
Σε κάθε περίπτωση όμως η Ελληνικός Χρυσός θα υπερασπισθεί με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτει τόσο την πολυετή και πολυδιάστατη προ��φορά της στην περιοχή και στους κατοίκους της, όσο και τις δουλειές χιλιάδων ανθρώπων που απασχολούνται σε αυτήν.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top