Αν είναι δυνατόν: οι μετανάστες πλήρωσαν εισιτήριο 60 ευρώ-Έφτασε το πλοίο στον Πειραιά!

Υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις του Λιμενικού και ασθενοφόρο-Πρώτη ανάρτηση: 20/08/2015 09:00

Στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-1 έδεσε λίγο μετά τις 9 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μεταφέροντας περίπου 2.500 Σύριους πρόσφυγες από διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στην πύλη Ε-1 υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις του Λιμενικού και ασθενοφόρο.

2350255.jpg
Η διοίκηση του ΟΛΠ έχει ήδη μεριμνήσει και έξω από την προβλήτα που έδεσε το πλοίο βρίσκονται λεωφορεία του Οργανισμού που θα μεταφέρουν τους πρόσφυγες στον ηλεκτρικό σταθμό.

Το πλοίο που φιλοξενούσε ήδη στο λιμάνι της Κω 1308 άτομα, παρέλαβε 124 από την Κάλυμνο,300 από τη Λέρο και 708 από τη Μυτιλήνη.

Έξω από το πλοίο βρίσκονται μέλη αντιρατσιστικής οργάνωσης, οι οποίοι μοιράζουν φυλλάδια στον κόσμο και στους πρόσφυγες.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι πολλοί μετανάστες πλήρωσαν εισιτήριο 60 ευρώ!

2350252.jpg
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από τα εμπλεκόμενα υπουργεία για το μεταναστευτικό πρόβλημα αν το πλοίο θα αναχωρήσει εκ νέου για κάποιο λιμάνι νησιού του ανατολικού Αιγαίου, προκειμένου να παραλάβει πρόσφυγες για να υπάρχει αποσυμφόρηση.

2350261.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top