Συμμορία Γεωργιανών στα νότια προάστια αναζητά η αστυνομία για το έγκλημα στην Ύδρα

Βρέθηκε DNA των δραστών στο σπίτι του ζευγαριού

Συμμορία Γεωργιανών στα νότια προάστια αναζητά η αστυνομία για το έγκλημα στην Ύδρα

​Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη στα νότια προάστια της Αθήνας για την εξάρθρωση συμμορίας Γεωργιανών που πήγε στην Ύδρα για να ληστέψει τον 67χρονο επιχειρηματία στην Ύδρα και τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ανώτατοι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση, κάνουν λόγο για «περιφερόμενη συμμορία» που χτύπησε στην Ύδρα και σκόπευε να διαφύγει με θαλάσσια ταξί με τελικό προορισμό τη Βάρκιζα και τη Γλυφάδα.

Όπως έγραψε και το star.gr, έχουν προσαχθεί ως ύποπτοι πέντε Γεωργιανοί, οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν μέσα στο θαλάσσιο ταξί, την ώρα που επιχειρούσαν να διαφύγουν, όμως οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να συλλάβουν δύο συνεργούς τους, οι οποίοι φέρεται να έφυγαν μαζί με τα κλεμμένα μετρητά και κοσμήματα.

Η εφημερίδα τονίζει ότι η Ασφάλεια εκτιμά πως οι άνθρωποι αυτοί μετέβησαν στα νότια προάστια της Αθήνας, όπου έχουν το κρησφύγετό τους και μάλιστα από χθες το απόγευμα πραγματοποιούνται εκεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Επί ποδός είναι επίσης άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, ειδικά κλιμάκια της Ασφάλειας και άνδρες των ΕΚΑΜ, σε περίπτωση που χρειαστεί επέμβαση σε κάποιο σπίτι.

Στην Ύδρα η αστυνομία προσήγαγε ακόμα κι ένα ζευγάρι Γεωργιανών που εργαζόταν χρόνια στην ταβέρνα του άτυχου 67χρονου, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι εκείνοι που έδωσαν πληροφορίες στους αδίστακτους ληστές για τους ιδιοκτήτες. Αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν ζητήσει τη σάρωση των επικοινωνιών τους, ώστε να διαπιστωθεί, αν υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία του ζευγαριού με τους άλλους υπόπτους, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή τους.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τον Ελεύθερο Τύπο, στον τόπο του εγκλήματος έχει βρεθεί DNA των δραστών που ήδη αναλύεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να διαπιστωθεί αν ανήκει στους υπόπτους, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν φάκελο στην Ασφάλεια για κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top