ΝΕΕΣ πληροφορίες για το PRISON BREAK της Κέρκυρας

Αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ του Star

ΝΕΕΣ πληροφορίες για το PRISON BREAK της Κέρκυρας

​Έντεκα βαρυποινίτες κρατούμενοι οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, στον Εισαγγελέα Κέρκυρας για την απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές που αποκάλυψε ένας σκύλος.

Πρόκειται για Έλληνες και αλλοδαπούς, ανάμεσά τους και ισοβίτης ΡΟΜΑ που είχε απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για υποθέσεις στη Θεσσαλία, όπως και η οικογένειά του.

Η έρευνα στις φυλακές συνεχίζεται π��ος κάθε κατεύθυνση και ερευνώνται και τυχόν ευθύνες σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Εν τω μεταξύ, εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα στις φυλακές. Σύμφωνα με τις αρχές, χώμα από το τούνελ μήκους 30 μέτρων που έσκαβαν βρέθηκε σε πολλά κελιά του πρώτου ορόφου της Ζ πτέρυγας.

FB00378D82301C3E776292210496B11F.jpg

Μέσα στο τούνελ οι αστυνομικοί βρήκαν ανεμιστήρα, αυτοσχέδια εργαλεία και μπολ για σαλάτα που μετέφεραν τα χώματα. Η εκτίμηση των αρχών είναι ότι οι ισοβίτες έσκαβαν το τούνελ τουλάχιστον δύο μήνες και μετέφεραν τα χώματα στα κελιά. Και το ερώτημα είναι κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό;

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η απόδραση θα γινόταν το βράδυ του Σαββάτου, ανήμερα του 15Αύγουστου. Οι βαρυποινίτες θα περίμεναν να γίνει η βραδινή καταμέτρηση και μετά θα άνοιγαν την τρύπα στον δρόμο και θα έφευγαν προς τη θάλασσα που πιθανότατα θα τους περίμενε κάποιο σκάφος για να τους περάσει στην Αλβανία.

Οι αστυνομικοί ερευνούν και το ενδεχόμενο έξω από τις φυλακές να υπήρχαν συνεργοί των βαρυποινιτών που παρακολουθούσαν τις αλλαγές της εξωτερικής φρουρά και την κίνηση στο σωφρονιστικό κατάστημα και θα ήταν αυτοί που θα τους παραλάμβαναν με οχήματα.

Πηγή φωτογραφίας: corfupress

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top